Motosiklet disk kilit önerisi
Reklamlar
-
17 Haziran 2020, 19:40
bluent adlı üyeden alıntı
otoparktan bir elemana durumu anlat zinciri emanet alabilecegi yer bulunur neden olmasin
Dediğinizi bir deneyeceğim bahçelievlerde oturduğumdan otoparka bile tam güven olmuyor. Diğer seçeneklere ne dersiniz?
Reklamlar
-
17 Haziran 2020, 19:54
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Dediğinizi bir deneyeceğim bahçelievlerde oturduğumdan otoparka bile tam güven olmuyor. Diğer seçeneklere ne dersiniz?
bu sanirim yazacagim 20. mesaj olacak bu baslikta :D
toparliyorum
1. yol (zinciri otoparka emanet edebilmen halinde)
onguard 8016 LX zincir-kilit al essegi saglam kaziga bagla
pilli alarm al selenin altina koy
mumkunse essek olusu gibi branda (neden otoparkta branda diyeceksin cunku motora temasi birak brandayi cekistirmeye basladiklarinda alarm otecek)
gozun kapali cik otoparktan
2. yol (zincirsiz secenek)
piyasada 300 500 tl cihaz ucretinden baska herhangi bir abonelik gerektirmeyen takip cihazi taktir
onguard 8048 boxer u kilit al
mumkunse essek olusu gibi bir branda
dikkat ettiysen "gozun kapali cik otoparktan" demiyorum cunku saglam bir demire 14 mm 10 kg zincirle baglanmis bir motor cok daha guven veriyor
-
17 Haziran 2020, 20:02
bu sanirim yazacagim 20. mesaj olacak bu baslikta :D
toparliyorum
1. yol (zinciri otoparka emanet edebilmen halinde)
onguard 8016 LX zincir-kilit al essegi saglam kaziga bagla
mumkunse essek olusu gibi branda (neden otoparkta branda diyeceksin cunku motora temasi birak brandayi cekistirmeye basladiklarinda alarm otecek)
gozun kapali cik otoparktan
2. yol (zincirsiz secenek)
piyasada 300 500 tl cihaz ucretinden baska herhangi bir abonelik gerektirmeyen takip cihazi taktir
onguard 8048 boxer u kilit al
mumkunse essek olusu gibi bir branda
dikkat ettiysen "gozun kapali cik otoparktan" demiyorum cunku saglam bir demire 14 mm 10 kg zincirle baglanmis bir motor cok daha guven veriyor
Hocam herhalde motoru korumamı kilitten çok siz sağlayacaksınız bu gidişle ilk seçeneği birazdan alacağım. Herkese özellikle de size teşekkürler
-
17 Haziran 2020, 20:14
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Hocam herhalde motoru korumamı kilitten çok siz sağlayacaksınız bu gidişle
ilk seçeneği birazdan alacağım. Herkese özellikle de size teşekkürler
rica ederim ben de senin gectigin bu yollardan 2 3 hafta once gectim bu forumdan ve facebook gruplarindan da bircok sey ogrendim bircok kisinin deneyimlerini ornek aldim
arac takip sistemi konusunda da cok sey ogrendim bu secenegi de dusunursen bilgi verebilirim
-
17 Haziran 2020, 20:19
rica ederim ben de senin gectigin bu yollardan 2 3 hafta once gectim bu forumdan ve facebook gruplarindan da bircok sey ogrendim bircok kisinin deneyimlerini ornek aldim
arac takip sistemi konusunda da cok sey ogrendim bu secenegi de dusunursen bilgi verebilirim
Şu anlık baya masraf ettiğimden onu yaptırmak benim için çok zor. İleride yaptırmak nasip olursa yazarım. Tekrardan sağ olun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)