Merhabalar. Öncelikle herkese iyi forumlar.
Şuan 27 yaşındayım ve Ninja 250R kullanıyorum. Yaz-kış,yağmur-çamur demeden motosiklet kullanıyorum. Şuan kafamda bir şeyler şekillendi ve bunu sizinle paylaşıp değerli yorum ve tecrübelerinizi almak istiyorum.
Konu şu. Şuan kullandığım motorumla 2 yıl kadar daha zaman geçirip, daha fazla yol, daha fazla tecrübe edinip, trafiğe tamamen adapte olduktan sonra 600cc bir motor almayı düşünüyorum. Motorumu geçen yıl adım ve 5000 km yol yaptım. işe gidip gelirken, arkadaşlarla gezip dolaşırken sürekli motor üstünde trafikteyim. Bi plan yaptım. Sigarayı bıraktım ve ona verdiğim parayı her ay kenara koyarsam 2 yılda 10.000 TL para biriktirmiş olacam. Motoru satıp üzerine biraz kredi desteği ile 2. el 600cc bir motor alabilecem. Bu sırada motosiklete, trafiğe tamamen alışmış ve bir şeyleri tecrübe edinmiş olacağım. Sizce bu yolda ilerlemeli miyim? Yoksa bu tamamen gereksiz bir olay mı? O zaman geldiğinde yaşım 29 olacak. Motoru hava atmak, sokak tabiriyle kız düşürmek veya ego tatmin etmek için değil tamamen tutku ve özgürlük hissettirdiği için kullanıyorum. Bilinçli sürücüyüm. Yaşımın vermiş olduğu belirli bir olgunluk da var. Nerede ne yapmam, nasıl davranma gerektiğini biliyorum. Allah'a şükürler olsun bir kere bile kaza yapmadım.
Şimdi yorumları size bırakıyorum.
Not: 2 yıl uzun bir süre biliyorum. Yarına sağ çıkıp çıkamayacağımız belli değil. Ama bu düşünceler 1 haftadır kafamda ve kararlıyım. Sigarayı bile bıraktırdı bu tutku