Pazar günü 17.30 siralarinda kanal d binasının önünde kaza geçirdim ben ambulansda iken polis tarafımca tutanak tutmuş ve kafayı yememek elde değil şuanda motorum yamaha servisde exper hasar sonuclarini bekliyorum minibus soldan bana carpip motorum sağdaki tas dubalara çarpması sonucu ciddi hasar aldi allaha şükür bende kirik cikik yok sağlığım gayet iyi merak edenler için ekipmanların onemini şuan cok daha iyi anlıyorum Hele ki kask hayatimi kurtardi polisij tuttugu tutanak itiraz edemiyormusum bugun bakirkoy adliyesine gittik itiraz için hic bir hakkimin olmadığını söylediler bana kusur oranlari aciklandikdan sonra ancak itiraz edebiliyormusum ve bacağım kolum agrir Ken 6defa 2 farklı karakola evrak götürüp getirdim trafikciler karşı tarafın poliçe numarasını yazmamışlar bunuda sigorta şirketi kabul etmemiş baya git gel yaptım bana bi yol yordam gosterebilirmisiniz kaza raporuna gore hata bende gözüküyor suanda sinirlerike hakim olamıyorum. Kendime sürekli diyorum adama kafadan çarpsam hata bende olsa karşı tarafın hasarini bilr nakit verebilirim ama hic bir hatam olmadan en sağdan dum duz ilerlerken solumdan aniden minibus cikti ve solumdan ciddi derecr çarpıştık allaha şükür sadece motorum pert oldu altina almadi beni ama işte rapora göre kusurlu ben cikicam gibi gözüküyor. 2 tane görgü şahidim var arkadan gelen Motorcu arkadaşlar ve etrafa bakındim bugün ne mobese ne güvenlik kamerasi var sag dönüş yasak tabelasi olmasına ramen adama yikmamislar olayı sözde önce taş dubaya sonra duz yolda giden arabaya carpmisim kafayı yedim off