Merhabalar 40 bin TL civarı 600cc ve üstü motor arıyorum tavsiyeleriniz nedir?
Herkese iyi forumlar.
Merhabalar 40 bin TL civarı 600cc ve üstü motor arıyorum tavsiyeleriniz nedir?
Herkese iyi forumlar.
R6(2005-2008)tavsiye ederim S kasalar özellikle kırlangıçların fiyatları uçtu gitti.
Yamaha XJ6 serisi, 2015-2016 modelleri alınabilir.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
ducati tavsiye etmem
kıruzır seviyorsan vulcan s tavsiye edebilirim
ama her yeri gezerim dersen de versys 650 tavsiye ederim.
Yamaha'nın en sağlam bloklarından birisine sahip, 300 bin km'leri görenler var. Euro4 normları ve ülkemizde tutulmadığı için gelmiyor artık. Brezilya gibi yerlerde 2020 modelleri geliyor hala mesela. Sport touring ve naked olarak iki modeli var. 600 cc sınıfı içinde en ekonomik ve uysal olan orta segmentli bir ara geçiş motosikleti. Tavsiye ederim.
XJ-6 iydir bende tavsiye derim touring'e gelir şehir içi kullanımı kolay sakin kullanımda fazla yakmaz.
42 bin liralara çıkarsan belki kazasız bir MT-07 bulabilirsin
Kendim kullandığım için bilhassa daha eminim bu tavsiyede Tracer 700, şehir içi ve uzun yol için ideal, görüntüsü güzel, hafif ve kendi klasmanında nispeten uygun servis ücretleri, ikinci elinin de canlı olması avantajları.
Şehiriçi ağırlıklı kullanacaksanız 2012-2014 Er6F/N de alternatif olabilir. Alt devirleri doludur ama gazı açtığınızda güç de dengesizce gelmemektedir.
Yamaha Diversion F
Kawasaki ER -6F
600cc üzeri demişsin ancak daha güncel bir modelinin bulabileceğin için ( 2016 - 2018 ) ve yukarıda yazanlar ile arasında muazzam bir fark olmayacağı için Cbr 500R
3 adet torununa bırakabileceğin motosiklet ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Motor derken? Belli bir tarz veya amaç yok mu, ona göre tavsiye edilse daha iyi olur.
Sanırım, racing tarzı motor bakıyorsun.
benimde tavsiyem 2006-2007 kırlangıç kasa 20,000 devir R6 olabilirdi. ancak artık temiz bulmak çok zor, taktir edersiniz ki 13-14 yaşında motor ve sıkıştırılarak kullanılıyor.
ben 2017 civarında almıştım kırgangıç kasa, inanilmaz tatmin ediyordu ancak ne yazık ki motor istedi. hemde 56,000 de...
sebebiyle 9000 TL masraf edip revize yapıp 24,000 TL ye satmıştım.
Benim size tavsiyem daha az sıkıştırılmış motordur,
arkadaşların söylediği gibi xj6 gayet güzeldir,
naked düşünürsen mt07
enduro düşünürsen tenere 660
özellikle bunları söyledim çünkü yeni kasa almanı tavsiye ederim. 40k verip 15k da masraf etme hocam.
bulabilsem ilk tercihimdir zaten ama bulunamıyor malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
çok hantal diyorlar sende katılıyor musun buna
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
açıkcası belli bir tarz üzerine düşünmedim cross harici kafama yatanlara bakacağım
keşke xj6 nın biraz daha piyasası olsa benimde ilk tercihim olurdu lakin mt07 kovala derim en azından peynir ekmek gibi gidiyor 40 a şuan temizde bulabilirsin takip et sürekli ilanları
Sadece haraket etmediği zaman hantal. Islak ağırlığı 220 kiloya yakın. Hareket etmeye başladığı anda bisiklete dönüyor merak etmeyin. : 40 bin tl fiyat aralığında alınabilecek en temiz ve yüksek cc XJ6 olur. Honda Cb 650r, Cbr 650r, Cb 650F, Cbr 650F gibi motorlarla aynı güçlere sahipler neredeyse. Honda, ortalama 10-20 bin tl daha pahalı ama 2. elleri. 2015-2016 modellerine 60 bin tl isteyen var. Karar sizin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Şu motorun kıymeti bilinemedi maalesef ülkemizde. Brezilya'da hala 2020 modelleri geliyor XJ6'nın. Bizim millet apaçilik seviyor. Ben istesem sıfır MT-07 de alırdım ama tercih etmedim. XJ6 daha oturaklı ve ağır abi kaçıyor bu piyasada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
Şuraya da bir XJ6 Diversion F bırakalım. Belki fikir sahibi olursunuz görüntü açısından. Arka maşa hariç, görsellik olarak tatmin edici.
Ezio sen daha kışın Ice Fluo almamış mıydın ne ara XJ6 oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)