Şimdi başlıkta sana hitaben hiçbirşey yazmamışken benim yorumumu alıntı yaparak bana hitaben tehditkar,küçük düşürücü ve iddialı şu aşağıdaki yorumu yapan sensin.
Peki buna karşılık sana ben ne demişim,
"Avukat tutmama gerek yok merak etme.)
Teklifini kabul ediyorum.Buna benzer, ancak yazdığın gibi yayaları biçtiğin bir görüntü varsa çek ve bana yolla yada sosyal medyada yayınladığı bir mecra varsa linki ver. uğraştırmazsam ŞEREFSİZİM. "
Benim sözlüğümde şerefsiz kelimesinin karşılığı ; gerek yüze karşı,gerek sosyal platformarda birşeyi iddia edip, bir şeyi yapacağını söyleyip daha sonra bu söylediğini yapmayandır. Ben sizin yazdığınızda söylediğiniz gibi görüntüleri bana vermeniz halinde merakınızı gidereceğimi, uğraştıracağımı ( burdaki uğraştırmadan kasıt adli ve idari, yoksa kaba kuvvetle işim olmaz) bildiğim için yapmazsam şerefsizim dedim. Sizinde bu iddianızın arkasında durup söylediklerinizi yapacağınızı bildiğim için size hitaben böyle bir şey söylemedim.
Ancak son mesajınızdaki " Bunu kanıtlamana gerek yok, kimin ne olduğu attığı yorumlardan anlaşılıyor zaten " gibi normalde dansözlükle uğraşan serbest meslek erbabı kişilerin sanat hayatlarında yaptıkları gibi kelimeleri kıvırmaya çalışırsanız o zaman bu iş farklı bir boyut alır.Ki ben öyle yapmayacağınızı düşünüyorum,
Şimdi teklifinizi kabul ettiğimi bir kez daha tekrar ederek, daha önce idari/adli bir soruşturmaya konu olmamamış olması şartıyla olay tarihi ne olursa olsun ( ceza hukukunda hak düşürücü süreler vardır ancak ben o yönden de size avantaj veriyorum olay tarihi eski olsada olur.) iddia ettiğiniz gibi geçiş üstünlüğü yüzde yüz sizdeyken, yol hakkı sizdeyken yüzde birmilyon haklıyken bir yayayı biçtiğiz, hadi yayayı da geçtim bir canlıyı biçtiğinize dair bir görüntü, link vs bana gönderin. Bende mesaimi harcayayım sonra soruşturmanın ve olursa davanın tüm detaylarını burda paylaşalım ve hep beraber trafikte haklıyken bir canlıya zarar verince ne oluyor öğrenelim,Eğer iddia ettiğiniz gibi bir şey olmaz diyorsanız zaten tüm yargılıma ve vekalet ücreti karşı taraftan çıkar o yönden de rahat olun.
Ha bunu yapmıyorsanız o halde hayali nikler ardında bu site gibi Türkiye menşeli yöneticilerinin çoğunluğunun ülkemizde olduğu bir sosyal platformda, insanları tehdit, aşağılama küçük düşürücü yorumlar ve iddialarda bulunurken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim,
Sizin bana hitaben şerefsiz imanıza hak veren celikatlı
) abi ise 1987 yılında ehliyet aldığını söylüyor nerden baksan babamı geçtim dedem yaşında yani 60 küsür... bu yaştaki kişilerin gerek cezai gerek fiili ehliyetleri,bunların hukuktaki yeri ve geçerliliği, bu kişilerin vücutlarının gerek fizyolojik, gerek biyolojik gerekse ruhsal reflekslerine ne derece hakim olup olmadıklarını az çok bildiğimden onu hoş görüyorum. Öyle düşünsün varsın tonton beyamca.