Sevgili dostlarım bu konuyu hortlatma sebebim AGV ye attığım mailin aynı gün içerisinde dönüş yaşaması ve sizin bilgilenmeniz.
AGV'ye sorduğum sorunun amacı, bir kask beğendiğim fakat üretim yılının 2015 olmasından dolayı satın alırken çekindiğim, malzeme koruyuculuğuna güven olup olmayacağı.. ve mototaş ile görüşmem sonucunda satın alımdan itibaren 5 yıl garanti bulunduğunu yazmışlar, bu üretim yılı farketmeksizin geçerli mi? sorularını öğrenmek.
AGV nin dönüş sağladığı mail
Dear Mert
thank you for reaching out
Indeed we do suggest to change the helmet every 6/7 years but this means we are considering the helmet has been used for all this time - in your case I believe it's not much time you are effectively wearing it, correct?
If so and if it didn't fall or received impacts, no worries - it is safe to use it for the next years and the guarantee will cover 5 years from invoice date
Always available for further info, I thank you for your cooperation.
Have a lovely evening!
Maruska
Mailin özeti, ORTALAMA 6-7 yıl olarak belirlenen kask ömrü siz o kaskı KULLANIRSANIZ geçerli olan bir ömür. yani Kask 2015-2014 tarihli bile olsa kutusunda depoda beklediği sürece, kullanım ömründen bir şey kaybetmediğini söylemişler. Ve üretim tarihi ne olursa olsun satın alınan her kaskın fatura tarihinden itibaren 5 yıl marka garantisi varmış
böylece size de yardımcı olmak istedim. kask elime ulaşınca eğer bedende sorun yaşamazsak 1 hafta kadar kullanıp youtube a kullanıcı yorumu da bırakacağım çünkü türkçe inceleme bulamadım.