Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

korumali ceketler hakkinda...

REKLAM ALANI
    brsyc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 Dakar
    arkadaslar, bu aralar yazlik bi ceket almak istiyorum ama 150 - 200 € dan basliyo fiyatlar, o yuzden ince elemek istiyorum alirken. bu sıcaklarda kislik ceketin iclerini cikarsam bile sucuk oluyorum, hic giymezsem de kebapci gibi geziyorum

siz olsaniz hangi markayi secerdiniz? clover mi? rev'it mi? ya da baska markalar?
    kullanan arkadaslar varsa onlarin da fikirlerini alabilirim..

ayrıca korumalarinda nelere dikkat etmek gerekir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alman malı Germas var bir de ben ondan aldım 3 mevsimlik ve spor görünümlü, sırt kol ve göğüste hava almak için fermuar var, içi çıkabiliyor ve omuz kol ve sırt korumaları var, ayrıca üstünde bol miktarda reflektörü var. Fiyat 300ytl idi ben indirimli 250'ye aldım. Ülkeye yeni girmiş bir marka. Bi bak derim. internette germas diye arayınca orijinal sitesi de çıkıyo.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

uzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SW 400
    Alıntı brsyc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar, bu aralar yazlik bi ceket almak istiyorum ama 150 - 200 € dan basliyo fiyatlar, o yuzden ince elemek istiyorum alirken. bu sıcaklarda kislik ceketin iclerini cikarsam bile sucuk oluyorum, hic giymezsem de kebapci gibi geziyorum

siz olsaniz hangi markayi secerdiniz? clover mi? rev'it mi? ya da baska markalar?
    kullanan arkadaslar varsa onlarin da fikirlerini alabilirim..

ayrıca korumalarinda nelere dikkat etmek gerekir?
    Ben yaklasık 10 gün önce Clover yazlık montunu aldım yeni gelmis zaten 170 Euro .. Dirseklerde omuzlarda sırtında koruma var .. Ve fena derecede sıcak tutuoo .. Ben memnunum
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

arinrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X9 250 Evo
    Bende 195€ ya revit aldım. mevsimlik. Omuz, dirsek, sırt korumalı. Tavsiye ederim.

BRUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT 750 C4
    geçen ay "TCHIBO" mağazasından 200 ytl'ye mont aldım.dirsek omuz ve sırt korumaları var,ayrıca içi çıkabiliyor,kısa mont değil enduro tarzı ama güzel,reflektörleride var.TCHIBO mağazaları cevahir alışveriş merkezi,altunizade capitol ve ümraniye carrefourda bulunmaktadır.
    [B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    bende de armode kısa mont var 1 ay once falan almıstım...Cok bile gelio bana..150 ytl vermiştim. oldukca rahat ve iyi...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    sh300
    Alpinestar file mont. Yaz için en ideali. Yumuşak korumaları var. Fiyat pahalı ama en havadarı o.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler