korumali ceketler hakkinda...
Reklamlar
-
22 Ağustos 2006, 23:34
arkadaslar, bu aralar yazlik bi ceket almak istiyorum ama 150 - 200 € dan basliyo fiyatlar, o yuzden ince elemek istiyorum alirken. bu sıcaklarda kislik ceketin iclerini cikarsam bile sucuk oluyorum, hic giymezsem de kebapci gibi geziyorum
siz olsaniz hangi markayi secerdiniz? clover mi? rev'it mi? ya da baska markalar?
kullanan arkadaslar varsa onlarin da fikirlerini alabilirim..
ayrıca korumalarinda nelere dikkat etmek gerekir?
Reklamlar
-
22 Ağustos 2006, 23:40
Alman malı Germas var bir de ben ondan aldım 3 mevsimlik ve spor görünümlü, sırt kol ve göğüste hava almak için fermuar var, içi çıkabiliyor ve omuz kol ve sırt korumaları var, ayrıca üstünde bol miktarda reflektörü var. Fiyat 300ytl idi ben indirimli 250'ye aldım. Ülkeye yeni girmiş bir marka. Bi bak derim. internette germas diye arayınca orijinal sitesi de çıkıyo.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
22 Ağustos 2006, 23:59
brsyc adlı üyeden alıntı
arkadaslar, bu aralar yazlik bi ceket almak istiyorum ama 150 - 200 € dan basliyo fiyatlar, o yuzden ince elemek istiyorum alirken. bu sıcaklarda kislik ceketin iclerini cikarsam bile sucuk oluyorum, hic giymezsem de kebapci gibi geziyorum
siz olsaniz hangi markayi secerdiniz? clover mi? rev'it mi? ya da baska markalar?
kullanan arkadaslar varsa onlarin da fikirlerini alabilirim..
ayrıca korumalarinda nelere dikkat etmek gerekir?
Ben yaklasık 10 gün önce Clover yazlık montunu aldım yeni gelmis zaten 170 Euro .. Dirseklerde omuzlarda sırtında koruma var .. Ve fena derecede sıcak tutuoo .. Ben memnunum
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
23 Ağustos 2006, 15:37
Bende 195€ ya revit aldım. mevsimlik. Omuz, dirsek, sırt korumalı. Tavsiye ederim.
-
23 Ağustos 2006, 16:14
geçen ay "TCHIBO" mağazasından 200 ytl'ye mont aldım.dirsek omuz ve sırt korumaları var,ayrıca içi çıkabiliyor,kısa mont değil enduro tarzı ama güzel,reflektörleride var.TCHIBO mağazaları cevahir alışveriş merkezi,altunizade capitol ve ümraniye carrefourda bulunmaktadır.
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
-
23 Ağustos 2006, 16:46
bende de armode kısa mont var 1 ay once falan almıstım...Cok bile gelio bana..150 ytl vermiştim. oldukca rahat ve iyi...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
23 Ağustos 2006, 17:22
Alpinestar file mont. Yaz için en ideali. Yumuşak korumaları var. Fiyat pahalı ama en havadarı o.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler