Neden Yok ve Neden Olmasın?
Reklamlar
-
12 Haziran 2020, 18:33
Reklamlar
-
12 Haziran 2020, 21:10
bu baslik bu sitenin akilli telefon uygulamasi neden yok diye acilmis ama ben su an google play uygulamasindan yaziyorum
basligi dunden beri takip ettim meraktan google playde
motosikletle ilgili uygulamalara goz atayim derken bu sitenin uygulamasi karsima cikti
hadi ben sitede yeniyim de bu arkadasin bu paylasimina yorum yapan veya bu basligi goren herkes mi bu sitenin akilli telefon uygulamasi oldugundan habersiz mi yoksa ben ruya mi goruyorum
-
20 Haziran 2020, 13:04
bluent adlı üyeden alıntı
bu baslik bu sitenin akilli telefon uygulamasi neden yok diye acilmis ama ben su an google play uygulamasindan yaziyorum
basligi dunden beri takip ettim meraktan google playde
motosikletle ilgili uygulamalara goz atayim derken bu sitenin uygulamasi karsima cikti
hadi ben sitede yeniyim de bu arkadasin bu paylasimina yorum yapan veya bu basligi goren herkes mi bu sitenin akilli telefon uygulamasi oldugundan habersiz mi yoksa ben ruya mi goruyorum
Apple store da herhangi bir aplikasyon yok hocam.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Aplikasyon nedir?
Application 'ın türkçe okunuşu.
-
20 Haziran 2020, 13:10
her sitenin uygulaması olsa ve yüklesen telefonun pili yarım gün bile dayanmaz. o yüzden hiç bir sitenin uygulaması yoktur telefonumda. web üzerinden açar bakarım.
-
20 Haziran 2020, 13:17
Her site için değil, motosiklet.net için söylemiştim.
-
20 Haziran 2020, 13:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)