Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Acemilere tavsiye, başıma gelen bakış kaçırma mevzusu.

REKLAM ALANI
    ojo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Alıntı mavzer-i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    florya yazınca haritada çıkan böyle bi yer var.
    burası ise gerçekten şanslıymışsın.
    buraya 110 la girip kazasız çıktıysan bu Allahtan sana bi mesaj olabilir.
    ayağını denk al bidakine kurtulamazsın demiş olabilir haberin olsun

https://i.hizliresim.com/OlAaZL.jpg
    Tam olarak burası, fren yaptığım kısım ise keskinleşmeden önceki düzlük.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------

Arkadaşlar tabii ki yollar yapılırken, girişinde ve çıkışında hız limitini gösteren tabelalar oluyor. Hangimiz yaşamadık böyle durumları? Ben sadece bilgilendirme amaçlı yazı yazdım. Acemiler için bir örnek olsun diye güzelce yazdım. Anında linç etmeye çalışan tek hücreliler oluyor tabii, hep te olacaktır. Hız limitlerini gözardı etmeyin, herkesin aklından geçer şu viraja gireyim de biraz olsun yatayım tarzında. Burada anlatmak istediğim görmediğiniz, bilmediğiniz ve öngöremediğiniz yollarda fazla gaza gelip hızlıca gitmeyin. Yaparsanız da ben bu şekilde atlattım aklınızda bulunsun diyorum. Anlayışla destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Bu bir sinyaldi birdahakine affı olur mu orasını bilemem ama her daim dikkatli olmakta fayda var. Ki düşüncem, sürekli motosikletiyle uzun yola çıkan gs çilerin yarısından fazlası virajda fren yapmayı bilmiyordur.

En iyi bildiğim E-5 giriş-çıkışında bile motosikleti, ilk gün kullandığım gibi kullanıyorum. Çünkü orası E-5. Bir gün arabalardan yağ damlar, başka bir gün çimleri sulaması gereken fiskiye yolu sular. Bence burada acemilere "virajda bakışı kaybetmeyin" mesajı yerine, "mümkünse E-5'e girmeyin" mesajı verilmeli. Sadece asfalt kalitesizliğinden değil, her bakımdan E-5'in alternatifi varsa orası kullanılmalı.
    HRider bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)