http://www.motosiklet.net/forum/gund...rli-olsun.html
yeni gümrük verileri geldiğinde şöyle bir konu açmıştım. Ne kadar güzeldir ki resmi gazetede malzemeler kodlu olarak yayınlanıyor. Vatandaş ayıkmasın diye galiba
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
özelde motosiklet ürünleri genelde ise ithali yapılan aşağı yukarı bir çok ürün ve hizmete ek vergiler getirildi.
muhtemelen yeni vergiler eklenmeye ve mevcutların da artırılmasına devam edilecek.
bunların hepsi yerli üreticiyi korumak ve yerli ve milli üretimi artırma amaçlıdır.
ayrıca ürünlerin ve hizmetlerin fiyatlarının artması, müebbete bağlanmış vadeli krediler kullanarak onlara sahip olmanızı engellememektedir.
lütfen boş geçmeyelim.
Geçen hafta motorum için zincir dişli seti sormuştum. Orjinali 570 TL demişlerdi. Salı günü verdim servise sıra ödemeye geldi 612 TL olmuş 42 TLcik geçiriverdiler. O an ki duygularımı anlatamam zirvedeydim
Toptan yasaklasınlar bari, nedir bu motosiklet aşıklarının çektiği
Koruyucu ekipmanların vergisi kaldırılması gerekirken üstüne yeni vergilerin gelmesi anca tacikistan,peru gibi 5.sınıf ülkelerde olur. Biliyorsunuz ki almanya bizi gısganiyeh o yüzden her şey katlanarak fiyatlanmaya devam edecek. Ayrıca zam değil o fiyat güncellemesi, bunlar yapılmasa nasıl büyüyeceğiz he pis hayinler sizi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)