İncelemeye çalıştık.
eline emeğine sağlık,çok güzel olupduru
Ooo Motoron demek.. Hadi hayırlı olsun.
Dansöz far ve çıtkırıldım yan ayaklık ve 62k fiyat...Tam bir BORUsan klasiği....
The Power of The Dreams.
aldığın gs, gs değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
incelemeyi izledim bu arada yenice, gayet başarılı ve güzel olmuş çekimler de gayet hoştu özellikle ilgi çekici ve sıkmayan bir anlatım ile birleşmiş Dewamkee
arkadaşlar, çok teşekkürler.
malum sarı sitede daha rodajı bitmemiş 250-500 km 310gs'ler var. alan neden bu kadar çabuk satıyor?
Tam bana hitap eden güzel bir motor ancak 62.000 liralık fiyatıyla yürek hoplatıyor.
Bu alet Almanya'da 6.000 euro. Orada yaşasaydım dört beş ayda biriktirdiğim para ile bu makinayı alabilirdim.
Demek ki kısmet değilmiş :(
Emeğinize sağlık güzel iş çıkarmışsınız. Ancak motora gelirsek 62.000 liranın karşılığı yok BENCE.
Fiyatlar uçuk yani benim mantığım kabul etmiyor. Bu motoru alanda adım gibi eminim performansı yüzünden çok çabuk sıkılacaktır.
2017'de konusuna yazmışım
İkinci el F 650 GS bakan birisi gelirse ve uçuk bir fiyatı olmazsa düşüneceğim bir model bu ürün.
Pulsar 200NS Sonrası yüksek CC'ler hem fazla geliyor , hem tecrübemi yeterli görmüyorum.
Neden Dominar 400 değil dersenizde (Pulsar'dan çok memnun olsamda) artık bir seferde F/P bir ürünü değil , keyfimin istediği bir motosikleti almak istiyorum.(İkici el F 650 GS malesef sorun çıkması durunda zaman harcayabileceğim bir motosiklet değil)
Geldiği zaman sanırım 40 civarı başladı , birikmişim olsada maalesef küçük esnaf düsünce yapısı (o paraya bir kilo pirzola alıp yerdik) almama izin vermiyor.Belki Andropoza girersem alırım.
Vallahi ne yalan söyliyim kanal eski haline göre çok daha başarılı olmuş. Sizin anlatımlarınız zaten yere göğe sığmıyordu şimdi böyle bir kanalla kendinize çok şey katacağınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun.
ooo mamba kardeş terfii etmişin motorona. emeklerinin karşılığını az da olsa almaya başlamışsın sevindim
Çok güzel ve kaliteli bir inceleme videosu olmuş.Ayrıca motoran transferin için tebrikler.Başarılarının devamını dilerim kardeşim..
bmw neyi beğenmemiş acaba. mamba çok güzel anlatmış motoru. illa bal dök yala anlatıp eksilerini bahsetmeyelim mi istiyolar.
Sıfır olarak parasının motoru olmasa da özellikle benim kullandığım G310 R modeli ikinci elde fiyat performansta en iyilerinden biriydi. Biriydi diyorum çünkü şu anda öyle değil. Ben alalı 2.5 ay oldu, sıfır MT-25 fiyatına BMW çantalı olarak 500 km'de almıştım. Perfomansı, konforu (artçı dahil), yol tutuşu gayet iyi, sadece yüksek devirdeki titreşimi bir tık daha az olabilirdi. Yakıt tüketimi de 100 km'de ortalama 3.6 litre.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)