Hasta olunmayacak gibi değil. O çirkin Gs modelleriyle göz zevkimizin bozulmasını gelenek haline getiren marka bu sefer çok estetik bir iş çıkarmış.
Güzelliğin öteki tarifi bu olsa gerek!
İyi de bu bmw nin yaptığı bi şey değil ki 1934 model Bmw r7 den esinlenilmiş, süslenmiş parlatılmış bi motosiklet, güzel görünüyor ama hiç Bmw tarzı değil, ben beğendim ama bi bmw olarak görmüyorum , orijinal model,
Kaptan Nemo'nun motoru gibi duruyor. Millet totosunun altına Louis Vuitton sele yapıyor ya.
Arka suspansiyon yok. Onde olup olmadigi belli degil. Biblo yani. Motosiklet degil...
prototipmis zaten. Dunyada bir tane varmis...
Olsun..
Bl kere sevdlk işte..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Bu mu len Leyla diye çöllere düştüğün demişler.
Siz bir de babasının servetini duyun yok pardon o değildi,
hah buldum!
Siz bir de benim gözümden görün demiş mecnun..
zevkler ve renkler ... bazen çok uç noktalar olabiliyormuş. Bence de leş ötesi. Hane deseler ki kullanmak şartı ile bedava verelim hatta üstüne para verelim böyle aylık maaş gibi. Genede ı ııh
Ha bu arada silindirlerdeki Rushmore dağı kabartması ne ayak ?
Müthiş birşeymiş gerçekten
hadi harley yapsa diyeceğim ki kurulduğu ürünün milliyetciliğini yapıyor da bmw alman kökenli, neyin kafası acaba
fotoyu görünce dikkat etmemişim kuru kafa sanmıştım. motor daha da leş geldi şimdi gözüme
Amerika merkezli bir şirket tarafından kit olarak satılıyormuş sanırım. 34k usd ile 50k usd arasında değişen fiyatları varmış. Tabii sizin eklediğiniz görseldeki bu şirketin sattığı kitlerden mi bilemiyorum. Salona koymak için güzel ama bir o kadar da pahalı bir aksesuar.
orange country chopper işi :D
güzellik görmek isteyen aşağıdaki linke göz atsın :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)