güzel olmuş gerçekten hiçbiri absürt durmamış. egzozu beğendim. marka modeli nedir?
güzel olmuş gerçekten hiçbiri absürt durmamış. egzozu beğendim. marka modeli nedir?
https://www.motoay.com/Akrapovic-Yandan-Cikisli-Egzoz,PR-15357.html
Bu sanatkarlık ya. Keşke benim de elimden bu tarz şeyler gelse. Tebrik ederim. Harika olmuş. Elinize emeğinize sağlık
Teşekkürler. Hobi olarak ve severek uğraştığım için bir şeye benzetebildim herhalde.
Arkadaş çok güzel olmuş eline sağlık
bence sele yanları grenajlarını söküp arka tarafı birazcık daha hafifleterek (görüntü olarak), daha şık bir tasarım elde edebilirsiniz. en azından motor benim olsa ilk yapacağım şey o olurdu. yada uğraşmak isteseniz tam selenin birinci kişi oturma ve yaslanma alanının bittiği yerden artçı selesini ayırıp (hafif wunderwaffe gibi canlandırabilirsiniz) güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. tabi uğraşmak istemiyorsanız ilk söylediğim de çok güzel duracaktır tabi bu da isterseniz :d onun dışında elinize sağlık
bendede 2012 model var alalı 3 ay oluyo daha hiç stop ettiğini görmedim , sizinkinin karburatör ayarı kaçmış olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
genel olarak böyle bir şeye dönüştürmeye düşünüyorsunuz galiba
https://www.youtube.com/watch?v=8Cu_...%B2%E0%B8%A764
tek merak ettiğim böyle işlemler yapmak çok güzelde türkiyede acaba ruhsat işlerini filan nasıl yapılacagı hakkında bir bilginiz varmıdır bende böyle bir şey planlıyorumda bilgilenmiş olalım , fabrika çıkışına herhangi en küçük bir işlem yapmak bile yasak diyen var ama yapan kişileride çok görüyorum vede muayeneden filanda geçmişler
Gayet başarılı olmuş.
Aslında kullandığınız parçaları ve fiyatlarını yazsanız iyi olabilir.
Far/ın linkini alabilirmiyim...
Depo fazerin deposu sanırım
far böyle bişey sanırım
https://tr.aliexpress.com/item/32994...c00GOLjic&mp=1
deposu orjinal olması lazım titanic 200 ün kendi deposu
Henüz motoru bitirmedim bitirince detaylı bir şekilde yazacağım. Bu sırada kozmetikten çok aktarma organları ve elektrik tesisatı ile ilgili değişiklikler yaptım. Ateşleme bobini, debriyaj balatası, fren balataları, karbüratör değişti ha birde buji. Şuan stop etme sorunu kalmadı gibi. Ön maşaları değiştirdim. Renk siyahtı sedefli parlak siyah yaptım bazı karenaj parçaları bakıyorum uygun olanı bulunca bazı değişiklikler yapacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Şuan şu şekilde sakal eklentisi yapmakla uğraşıyorum ama henüz karar veremedim. (Görseldeki ben değilim.)
Havalar malumunuz, motosiklet kirli biraz.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Aslında o tarz yapmak istemiyorum benimki biraz daha scrambler ile streetbike karısımı.
Yasal konuya gelirsek, sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat ülkemizde trafik polislerimizin motosikletler ile ilgilendiği çoğu durum;
egzoz değişikliği, muayene, sigorta var mı gibi durumlar. Ben çevirmeye girdiğimde genellikle ehliyet istiyorlar ve plaka sorguluyorlar. Henüz bir sıkıntı yaşamadım fakat garantisini veremem. Eğer en doğru olarak resmi uygunluk isterseniz her değişikliğinizi yetki belgesi alıp muayene istasyonuna götürüp yaptırdığınız işlerin faturasını alıp (ki devlet bundan vergi alabilsin) ruhsata işlettirmeniz gerekli. Benim muayenem 2022 ye kadar. Motosikletim bu şekilde muayeneden geçmez.
Elinize emeğinize sağlık, çok beğendim tekerinize taş değmesin
Motor çok güzel olmuş ellerine sağlık dostum. Bir sorum olacak farı nerden aldın ve aydınlatmasından memnun musun acaba?
Aydınlatması harika gece selektör attığım zaman şehir aydınlanıyor bildiğin akşam resmini eklerim. Yurtdışından sipariş ettim. 48 dolar civarına geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Karanlık sokak
Gündüz Farı
Uzunlar
bir modül daha var ama bağlantısını yapmadım gerek duymadığım için. Akşam E5 Trafiğinde selektör attığım zaman e 5 komple beyaza bürünüyor öyle söyleyeyim.
https://imgyukle.com/i/aX3uFN
Son halini paylaşmak isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)