herkese merhaba 2019un ağustos eylül sıralarında bi kaza yaptım ve bende motor konusunda bi durgunluk oluştu bi korku gibi atlattığım kazayı küçük sıyrıklarla atlattım fakat yaptığım yer ölümlü bi yerdi yaşamamı şans olarak görüyorum yaklaşık 8 aydır motor sürmüyorum çok nadiren 2 ayda bir sanırım otoparka koydum yanına bakmaya bile gitmiyorum artık kazadan sonra sanki bi hevesim tükenmiş gibi oldum trafiğe çıktığım da önümde ki yoldan çok arabalarının fren lambalarının ne zaman yanıp ne zaman söndüğünü izlemeye başladım pskolojimde kaldı bu uzun lafın kısası ben bu pskolojiden nasıl çıkacağım artık girilcek yere bile girerken korku değil nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum fakat içim sıcaklaşıyor bir anda tedirginleşiyorum arabalar ani fren yaptığında bir anda duramayacağım sanıyorum çok anlamsız artık motosiklet kullanmayı biliyorum dediğimde kaza yaptım ve bu pskoloji oluştu kısacası keyifli motor süremiyorum artık yaz gelmeye başladığından bu pskolojiden kurtulmak istiyorum fakat nasıl kurtulacağımı bilmiyorum psikologa falan mı gitsem :D?