Dostlarım merhabalar, birkaç gün önce bir yazı açmıştım, kask ve mont önerisi diye, fazlasıyla işimi gören ve kısa soluklu bir yazı oldu.
Aradığımı hemen bulmuştum, fakat BOT için herhangi bir bütçe ayırmamıştım, 1000-1.500 liralık botlara baktığımda bütçemi biraz aşıyor.. ve bir çok kişi gereksiz olduğunu da dile getiriyor.
Forumda daha önce açılan başlıkları inceledim fakat piyasanın daha geçen ayla bile alakası olmadığı için oradan bir sonuç elde edemedim.
yine forumumuzda daha önce botun önemini anlatan onlarca konu açılmıştı hatırlıyorum birkaçını belki bu konuyu görüp yoruma bile gelir o abilerim.., basit bir bot eksikliği yüzünden platin takılanlar, açı kaybı yaşayanlar veya botu olduğu için şükredip ben bot değil ayak satın almışım kendime diyenler..
Sizden FİYAT/PERFORMANS diyebileceğiniz bot önerileri bekliyorum.. Siz değerli abilerimin tecrübelerini göz önünde bulundurmak her zaman daha çok işime yarıyor..
Motosikletim R25 fakat bunun konuyla hiçbir alakası olmadığını düşünüyorum, bir çok dostum çevremdeki ya düşük bütçeli bir şey al geç illa istiyorsan, allah aşkına ne kadar hız yapıyor sanki ( motosiklet için ) VS diyor.
Fakat kendi düşüncem küçümsememek gerek, hangi hızda başımıza ne geleceğini bilemeyiz ki zaten 50 ile bide düşseniz kırılma ihtimali var bir yerlerinizin..
Eğer yardımcı olmaya karar verir, kullandığınız ve memnun kaldığınız botları benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
Bütçe olarak 1350 ve üzerisi için zaten aklımda modeller var.. Bana bu fiyatlardan çok daha aşağılara ülkemize göre kabul edilebilir derecede fakat gerçekten koruyuculuğuna güvenebileceğim bir ayakkabı gerekiyor.
Anlayacağınız hem ayranım dökülmesin hem de kötü olaylar yaşanmasın istiyorum