Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu LS2'ler Orijinal mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2013 Suzuki Inazuma - 2013 Honda CB125ACE
    Bu kasklar sizce orijinal mi? Çünkü ben 2,5 sene önce RS1 denen bilinmeyen şeye 250 lira vermiştim, fiyatları çok ucuz geldi

https://m.n11.com/ls2-ff352-rookie-i...E&gclsrc=aw.ds

https://m.n11.com/ls2-rapid-crypt-ma...RoCEokQAvD_BwE (özellikle bu kask sürücü kursumuzun hocasında vardı, güneş vizörü vardı diye hatırlıyorum ama bunda yok sanırım)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696
    Eski kalan ürünler olabilir. Kaskın ömrü zamanla azalır ve değeri de düşer. Stokta son kalan ürün olabilir. Son kalan son beden olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

LS2 zaten ucuz kasklar satıyor bu fiyatlar normal değil mi?

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Hocam bazı ls2 kasklar Nbr, dot,Jıs gibi sertifikalarla geliyormuş. Ben şahsen Ece 22.05 sertifikası olanı tercih ederdim. Sharp testlerine alınan kasklar da Ece sertifikası olanlar.

gokhanergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200
    Normal ls2 fiyatları. 350-400 bandina çıktığına göre MT bakmanı tavsiye ederim.

f0cus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 700CL-X SPORT
    son kalan ürünlerdir. ls2 normal piyasası 350-600 bandı arasında rengine göre değişiyor

Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bazı ls2 kasklar Nbr, dot,Jıs gibi sertifikalarla geliyormuş. Ben şahsen Ece 22.05 sertifikası olanı tercih ederdim. Sharp testlerine alınan kasklar da Ece sertifikası olanlar.
    Bu sway markanın 200 liralık kasklarında ecer sertifikası var deniyor iyi mi ?

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Alıntı Selami27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sway markanın 200 liralık kasklarında ecer sertifikası var deniyor iyi mi ?
    Mesele Ecer standartlarında mı üretilmiş, sadece oraya basılmış bir damga mı? Yada gerçekten yetkili bir kurum tarafından sertifikalandırılmış mı?
    Bunlar önemli. Ben kullanıyorum ve kazada geçirdim kaskla ama bu onu iyi yada kötü yapmıyor. Testlerden geçip geçmediği önemli.

Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesele Ecer standartlarında mı üretilmiş, sadece oraya basılmış bir damga mı? Yada gerçekten yetkili bir kurum tarafından sertifikalandırılmış mı?
    Bunlar önemli. Ben kullanıyorum ve kazada geçirdim kaskla ama bu onu iyi yada kötü yapmıyor. Testlerden geçip geçmediği önemli.
    Bundan hiçbir zaman emin olamayız o zaman.. nereden bilelim damga mi basmış sertifika mi almış

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)