Bugün bu motoru kullandım ve arkadaşlar çok çok şaşırdım eminim ki kullansanız veya yakından görseniz siz de şaşırırsınız motorun parça kalitesi ve işçiliği muazzam. Sesi zaten 10/10. Bunun mondialle çinle falan hiç alakası yok önyargıları artık tamamen kırmak gerektiğini anladım bu ürün Amerika'da da aynen bu haliyle satılıyor Avrupa'da da satışta çeşitli marka isimleriyle.
Bir önceki motorum buccaneer 250 idi. Bir kaç gün önce de xpulse 200 kullandım daha önce suzuki, yamaha, piaggio, benelli kullandım şimdi açık konuşayım pulsar, xpulse, dominar, nk250, tnt249 vs gibi motorların hiçbirinde olmayan bir işçilik ve sürüş var. Xpulse ile mukayese etmeyeyim ama arada ciddi fark var. Tarzlar değişik evet ama bunun sürüşü o kadar smooth ve lineer kalıyor ki..
Neyse konuyu şuraya getireceğim yanlış fiyat politikası yüzünden motoru gereksiz gömmeye gerek yok parça ve servis diyecekseniz hiç zahmet etmeyin size bir dünya marka sayarım aynı problemi yaşayan keza bence mondial bu konuda daha başarılı bir marka. Şans verin derim ben bu modele. Hava soğutmalı ama diyecek olanlara da Harley Davidson ve Ducati desem yeter herhalde. Ybr 125 ile dünya turu yapan arkadaşı söylemiyorum bile