Seyahat serbestisi 1 Haziran.. 2 Haziran yoldayım.....
Yolda çok motorcu olacaktır.
Aman dikkatli olalım.
Seyahat serbestisi 1 Haziran.. 2 Haziran yoldayım.....
Yolda çok motorcu olacaktır.
Aman dikkatli olalım.
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
ben cuma akşamdan çıkıcam valla
Bence yollar gece bile dolu olacak kontrol etmeden çıkmamak lazım.
otoban ne kadar dolu olursa olsun benim kullandığım yok otobana kıyasla akıcı.
otoban akıcıysa benim kullandığım yok bomboş
otoban tıkalı ve gıdım gıdım ilerliyorsa benim kullandığım yok ağır ilerliyor.
her türlü avantajdayım :D
Haftasonu Sokağa çıkma yasağı devam edecekmiş pazar'ı pazartesiye bağlayan gece bende yollardayım. İzmir-Balıkesir yaıcam
Ankaraya kaçacağım bu haziran inşallah bir aksilik çıkmaz :D
benimde 2 günüm var isntabuldan nereye gitsem diye düşünüyorum sizce iğneada veya o uzaklıkta güzel bir yer varmı 1 gün konakalrım sanırım
Arkadaşlar hafta içi İstanbul’a yakın kız arkadaşımla gidebileceğim yakın tavsiye rotalar var mı ? 1-2 gece kalmalı çadır ile. Mümkünse kamp alanı olursa güzel olur.
Seyahat serbest diye yelkenleri suya indirmeyelim. Sosyal mesafe kuralına uyalım ve maskeyi muhakkak kullanalım.
1000 tane yeni vaka vardı, daha test yapılmayan kaç tane vardır?
Piyango size çıkmasın, önlemlerinizi alın. Mesafe, maske, hijyen.
İyi yolculuklar.
Seyahat engeli kalktı da kamp engeli de mi kalktı o hala devam ediyor sanırım sonra haşırt the olmasın dikkat edin
İstanbuldan diğer şehirlere olan seyahat ,
Diğer illerdeki vaka sayısını ciddi anlamda arttırıyor.
Çay sezonu olması nedeni ile istanbuldan Karadeniz’e ciddi anlamda insan akını var.
Bu da hemen vaka sayısının artışına neden oldu.
Ben seyahat engelinin kalkmasını mantıklı bulmuyorum.
Tedbiri elden bırakmayın.
Yalnız bilinen, popüler tüm kamp alanları muhtemelen ana baba günü olacak. Dağa çıkmaktan başka şansımız kalmadı. Dağa çıkmak için WR ya da CRF mi alsak ne yapsak?
kısırkaya plajına bakıcam Teşekkür ederim 👍🏼
Yazilanlari okuyunca ve yola cikacak surucu sayisini dusununce gitmekten vazgectim. Demek ki herkesin ekonomisi guzel.
Trafik kazasına bağlı can kaybı koronayı geçer ilk gün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)