Ducati 1.000km bakımı ücreti 749 TL :O
Reklamlar
-
zheroen adlı üyeden alıntı
rottweiler in-take den haberin var mı ? sipariş vericem büyük ihtimal ,K&N filterlerden daha performanslı duruyor forumlarda yayınlanan dyno chart larında
Var, zamanında baktığımda 3 seviye (stage) olarak satiyorlardı. Şimdi değişti mi bilmiyorum.
K&N sadece filtre. Performansa katkısı olacağını zannetmiyorum. Oluyorsa da doğru düzgün filtrelemiyor demektir, daha kötü.
Rottweiler ise komple yeni intake sistemi. Ram air'i iptal edip motora hava giriş yüzeyini ciddi oranda arttırıyor.
Onu da hiç düşünmedim, çünkü ekstra güce ihtiyacım olmadı hiç.
Ram air'i iptal etmesini sevmedim bir de. Her taraftan hava aldığı için özellikle düşük hızlarda motor ısısından kendisini koruması zor gibi geldi bana.
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Var, zamanında baktığımda 3 seviye (stage) olarak satiyorlardı. Şimdi değişti mi bilmiyorum.
K&N sadece filtre. Performansa katkısı olacağını zannetmiyorum. Oluyorsa da doğru düzgün filtrelemiyor demektir, daha kötü.
Rottweiler ise komple yeni intake sistemi. Ram air'i iptal edip motora hava giriş yüzeyini ciddi oranda arttırıyor.
Onu da hiç düşünmedim, çünkü ekstra güce ihtiyacım olmadı hiç.
Ram air'i iptal etmesini sevmedim bir de. Her taraftan hava aldığı için özellikle düşük hızlarda motor ısısından kendisini koruması zor gibi geldi bana.
temizlenip kullanılan bir tip
dirt bike larda genellikle böyle
-
zheroen adlı üyeden alıntı
temizlenip kullanılan bir tip
dirt bike larda genellikle böyle
Yine her yöne açık sünger tipte filtre kullanan, ama daha sağlam yapılı bir filtre içeren bir firma da vardı... Ama performans yönünden Rottweiler'ın rakibi yok bildiğim kadarıyla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
Bu arada deneyimlerini paylaşırsan güzel olabilir:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Başımdan geçenleri olabildiğince paylaşmaya çalışıyorum.
Ama şu anki haliyle kendim çalıp kendim söylüyorum. Farklı deneyimler daha isabetli ve ortalama bir resim çizer, daha faydalı olur...
-
Xmax 250 ye 300 liraya yakın vermiştim ducati için normal bu denklem :D
-
Desmoya 6000tl vermistim. 700tl o motora normal. 2. El alacak adama bakimini kendim yaptimi anlatamazsin onu birak o riske girmek istemezsin. Her yeri elektronik işin uzmani olsan 200-300tl fark icin değmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)