Arkadaşlar ben 50 cc lik bi motor alacamda cup mu alim cg mi bilemedim ve aklımda falcon magic 50 var önerirmisiniz önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben 50 cc lik bi motor alacamda cup mu alim cg mi bilemedim ve aklımda falcon magic 50 var önerirmisiniz önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
cub alma cg daha iyi cub ların deposu çok küçük oluyor 3,5 litre filan bazıları 5 litre görüntüsü scoter a benziyor cub ların
Cup'tansa cg daha iyidir. Bazılarının çok güzel modifiyeli halini gördüm. Ne güzel ozeniyorlar valla
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Sizce ehliyet mi alim 50 cc mi
cup yük ceker, az yakar, dag tepe gider
cup adamdir
yorulmayan eşek cub.
Başlangıç için cg değilde tarzı ybr cbf150 gibi motosikletler tercihin olsun. İleri seviye düşünürsen, zamanla motosiklet deneyimine temel atmış olursun. Cub sadece ayağını yerden keser.
Anlaşılan ikiside birbirinden kötü ben en iyisi ehliyetimi aldıktan sonra başka bi motor bakim
ben motoru aldım hiç kullanmayı bilmiyordum trafiğe çıkmadan sağda solda sürdüm öğrendim sonra ehliyet aldım kurs yerine bile giderken bile motorla gittim kursta sıfırdan öğrenmekle ehliyet almak zor oluyor siz başlamak için alıyorsanız zaten ne cg alınır nede cub 150 200 cc alın derim ama koruma demiri takılı olsun en ideal motor mondial dirift 150 cc yada yuki drag 200 cc iyice öğrendikten sonra başka motor alın ilk başlarda sık sık düşüldüğü için çin malları ideal dir
mesajı silemedim yahu
Anladım peki benim b sınıfı ehliyetim var a2 ehliyeti almak istiyorum ortalama ne kadar gider
Bildiğim kadarıyla sadece 1500 tl gibi bir para vermeniz gerekli tabi sürücü kursu vs parasıyla beraber,ben senin yerinde olsam ehliyeti alır gözümü 50ccden güçlü bir motora dikerdim
Anladım yorumlarınız için teşekkürler
Cub alma dışı bagalit plastik dayanıksız oluyor.Cg öneririm
Küba ege 50 al çinli 50cc ler içinde en sorunsuz.100 luk de piston atıp mis gibi bin
kardeeşim al bir tane honda cbf 150 çok rahat edersin kullananlarda oldukça memnun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)