benim çevremdekilerin hiç bir sizin tespitlerinize uymuyor. evet eğitimli ve bazıları da eğitimci, normal türk vatandaşı, en fazla orta gelirde. mütevazi.
benim çevremdekilerin hiç bir sizin tespitlerinize uymuyor. evet eğitimli ve bazıları da eğitimci, normal türk vatandaşı, en fazla orta gelirde. mütevazi.
Başkan,
yelegi,gömleği,fistani boşverde
Şu videodaki adam gibi 10 tane olsa,bizim amelos lar aç kalir..
Videoda denk geldim,insan olamaz yahu..nasil bir vucut dayanimi,
Elindeki malayi gavura vurur gibi vuruyor..
Hepsini izle,
https://youtu.be/SL05N7lagvg
Kasksiz adama selam vermem,
Apacilik yapana selam vermem,
Sanirim apacilik icine bir cok sey giriyor iste
Geri kalan 2 tekerli herkese daha saygili sevgili ve yakin davranirim
Yorumları okuyunca genel bir " servet düşmanlığı" sezdim. Aslında bizim gibi ülkelerde de normal bir durum. Millet zar zor geçiniyor dışırda normal bir çalışma ve aile geçimi ile ömrü billah alınmayacak arabalar/motosiklerle gezen ne idüğü belirsiz sürüyle insan var.
Otomobil ve motosiklet kullamanların içinde snop tabir edeceğimiz tiplerin olması son derece normal. İnsan insana benzemiyor ne yazıkki. Genelde feribota binerken karşılaşıyoruz bu arkadaşlarla.
Ben her seferinde sohbet eden birileriyle karşılaştım.
Özellikle feribota girerken tilt oluyorlar. Ben 145kglık motor, 77cm seleyle zınk diye geçip parkediyorum motoru. Onların illa parkederken yardıma ihtiyacı oluyor. O zaman zaten sohbet başlıyor zaten.
Bu arada bende sarı yelek giyiyorummmmmm.
Motoruda endOrO gibi kullanıyorum.
Laf etmeyesiniz sonra
Sarı yelek değilde verilen selamı almayan her tarz motorcularını sevemiyorum.
Adamların size ne zararı var anlamadım, selam vermişsin almamış falan ilginç takıntılar yani. İlla birilerini kategorize edip dalga geçecekseniz aynaları katlayıp makas atanlarla, delik egzozla yeri göğü inletenlerle, teker yapanlarla dalga geçin onların yüzünden bütün motosikletçiler trafik canavarı apaçi görünüyor.
Not: Ne sarı yeleğim var, ne endurocuyum. Doktor veya tekstilci falan da değilim. Yani saydığınız kategorideki adamlardan biri değilim ama komik yani şu yapılan.
Yav konu dışı ama Norkapp rotasını Rusya,Estonya, Finlandiya üzerinden yapan var mı diye bi konu açmıştım onaylanmamış. Neden olabilir,müstehcehlik mi,şiddet mi,cinsellik mi ))
Biz forum olarak hala "tek silindir karbüratörlü mü yoksa çift silindir 250 cc mi?", "yeni başlayacağım ne kask alayım?", "lastiklerim 10 senelik ama kuruda iyi", "motorcular bana neden selam vermiyor?" , "X motor ile 120 km uzun yol yapılır mı?" konularını işliyoruz. O nedenle sizin konu biraz yüksek doz kaçacağından onaylanmamıştır.
Sarı yelek o enduroculara mı özel anlamadım , ben sukutura binerken de giyiyorum , acayip derecede farkedilir oluyorsunuz herkese tavsiye ederim , kurye arkadaşlarda da görüyorum özellikle Turing kulübünün eğitiminden alınan yelekleri giyiyorlar , bendeki Vstrom beyaz kaskımda beyaz , sarı yelekle görüp polis sanan çok oldu , camı açıp memur bey arkadaki araba beni taciz ediyor diyen bir kadına siz devam edin ben şimdi ona haddini bildiririm dediydim , kadıncağız nası mutlu oldu hey allaam :p şu GS kullanan tayfaya bu kadar ön yargılı olmayın yahu , bir toplantıda vs aralarına girseniz senden benden bir farkları olmadığını göreceksiniz
Hayırdır, sarı yelekle ilgili sakat bir durum mu oldu? Pembe mi giyelim, mavi falan mı giyelim, napalım?
Garibanin garibana yaptigi zulum gibisi yok lafinin gostergesi resmen bu post.
Yesil mi giymis pahali enduroya mi biniyor igg gormemis zengin pici zenci mirket keko.
Onlar size ybr ile gezerken aaa fakire bak yazik hamal koylu davaro diyor mu mesela?
durduğum yerde benim hatam kaynaklı motoru düşürdüm, o sırada caddeden yelekli chopper sürücüleri korteji vardı. koca kortej durdu, bana yardım ettiler.
benzer bir durumu gene yaşadım 2 sarı yelekli gs sürücü bana baka baka geçti.
bundan sonra sarı yelekli gs sürücüsü görürsem yağmurlu günde su yok onlara.
Endurocu değilim ama sarı yelek giyiyorum Görünürlüğü ciddi anlamda arttırdığını düşünüyorum.özellikle uzun yol yapıcaksam kesin giyerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)