Gereksiz konusuyorsun. insanların dediklerini çarpıtıyorsun.
ducatim yok, pahalı bir motorum yok.
Civarımda yüksek bütçeli motor kullanan herkesin ara işler için ikinci bir motoru var. bu ducati ile km yapılmaz demek değil ducati ile pazara gitmek sacma olur demek.
neyse kime ne anlatıyorum. 8 sayfadır bütün forum anlatamadı zaten sana.
Yav sana 29.000tl ye sifir gibi motor buldum,ducatin olsunn artik.
Selcuk un ducati videosunu izlediysen bakımlari da gayet makul hatta japon gibi yaaa.
Km de yapabilirsin yani..korkmana hic gerek yok.
Haaa diyosan ki Selcuk ducati nin pr calismasini yapiyordur...zannetmiyorum..
Kardeşler tadında bıraksanız. 3 kişi tartışıyorsunuz üçünüzünde ducatisi yok. Alacaksanız tartışın. üçünüzde almayacakken bu tartışma niye. Honda tartışın, Ktm tartışın Bajaj tartışın ama lütfen son verin.
hırbo temsili: hondayı dışladılar üzdüler kırdılar yeter ya yeter honda en güzeli ay lav honda
Yapma yahu? Harbiden de öyle mi düşünüyor forum ahalisi hakkımda? Keşke öyle yazmasaydım...
Peki "sanki forum ahalisi temsilcisiymiş gibi birinci çoğul kullanırsam yazdıklarım daha etkili görünür" şeklinde düşünmüş olma ihtimalin nedir?
Malum, kendini yetersiz görme belirtisi, ve diğer mesajlarınla da uyumlu: şahsen tercih ettiği motosiklet markasının üstünlüğünü ispatlamaya çalışma, diğer tercihlere sahip insanları amatör vs. diyerek aşağılama gibi mesela...
Sen Hırbonen olarak ta yeter ve değersin. İster Honda kullan, ister Ducati, ister Mondial, ister hiç bir şey...
Hasmet gözünü seveyim verme şuna cevap. Gerek yok...
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
3 kişiye ben de mi dahilim?
Nötürüm diye üzerime alınmamıştım.
Ducati yi tartışmak için bir de Ducati mi almak durumundayım şimdi? İyice pahalıya patlayacak desenize...
Zaten bu şansla Ducati'yi aldığım gün eve dönerken ya motor patlar, ya da yolda fil sürüsüne falan çarparım kesin...
Ahaha tiplere bak yaa,tartisma olsun diye
laf sokuyolar sonra da efendi cocuk tavirlari..
Ben bu ortamda kimseye hakaret etmem,ama amator gibi naif bir kelimeden nem kapanlar varsa uzak durabilirler..
Ustelik ben amator ifadesini hak eden adama soylerim...tek bir istisna bile bulamazsin.
Waldorf,olm sen neden takip ediyon burayi kendine neden iskence ediyosun..bak bi yerlerde engelle butonu falan olmali onu kullansana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
Benim kullanacagim makina Ak-47 gibi olmali..Salon susu degil,motor istiyoruz...
Nasil laf ama ;)
E tabii ki Hırbocum, hakketmediğini düşündüğüne niye amatör diyesin ki, manyak mısın?
Ama biri hakkında amatör olduğunu düşünmen ile o kişinin gerçekten de amatör olması arasındaki farkı kaçırırsan, kralı olduğun bir fantazi dünyasında yaşamaya başlarsın, genel olarak mutlu olsan da diğer insanların yaşadığı dünya ile kesiştiği noktalarda ister istemez hayal kırıklığına uğrarsın...
Gerçi diyeceksin ki "iyi de sanki herkes çok mu gerçekçi? 2023'te süper güçüz, batı bizi kıskanıyor, ekonomimiz güçlü, zart zurt..." E sen de haklısın...
Ducati yi birileri zamaninda cok pis trollemis sanki
O degilde arndiol a buldugum motor satildi galiba,ilan kaldirilmis..Yazik oldu,gul gibi motoru kacirdi...kesin mesajimi goren biri aldi,kesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Off,amatorun sozluk anlamini bilmiyormus gibi yaziyosun..eglence amacli kullandigim bir kelime..cok komik bence,sen de kullanabilirsin.
Evet ilan kalkmış ben de farkettim, muhtemelen çok fazla insanın baktığı bir model olmayabilir, 1-2 gün içinde ilan gösterim sayısı mantıksız biçimde artmışsa ilan sahibi "ulan acaba birileri bizi makaraya mı alıyor?" diye ilanı kaldırmış olabilir. Lakin motorun sesi süperdi.
Hirbo bence Salih...
abi neden bilmiyorum ama, ducati benim gözümde hep zengin motosikleti olmuştur. artık kullanıcı kitlesinden midir, yollarda az gördüğümden midir bilemiyorum.
mesela 1000rr, zx10, s1000rr, r1 bile ne bileyim ortadireğin çok kolay ulaşabileceği motosikletler iken, bana ducati hep böyle ferrari havası veriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)