Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Kastamonu'nun Cide ilçesinde yola serilen çekicinin halatını görmeyerek motosikletiyle takılan Ali İmik, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, Cide’de Şehirlerarası Otobüs Terminalinde motosikleti kullanan 20 yaşındaki Ali İmik, Saraçlı Sokak üzerinde arkadaşıyla birlikte ilerlerken karşıdan karşıya çekilmiş halata takılarak yaralanmıştı. Kazanın ardından boyun kısmından yaralanan Ali İmik, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Cide Devlet Hastanesine kaldırılmış, ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edilmişti.
Ağır yaralanan Ali İmik, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Reklamlar
-
cok basit gibi duruyor buradan bakınca kaza. ölmesine şaşırdım.
allah rahmet eylesin
-
halatın orada ne işi varmış
-
Kaskı filan takılı ,ihmalkarlık dikkatsizlik.hava karanlık sanırım göremedi diğer sürücü farkedip duruyor.Sanırım boynu kırılmış olabilir.Allah rahmet eylesin yok yere vefat etti .
-
Ulan biri en soldan en daha dalar motora çarpar, biri alkollü arkadan çarpar, biri yola halat çeker; abv ne biçim insanlarla yaşıyoruz? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu be?
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Ulan biri en soldan en daha dalar motora çarpar, biri alkollü arkadan çarpar, biri yola halat çeker; abv ne biçim insanlarla yaşıyoruz? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu be?
Hükümet çıkıp açıklama yapar belki, vergi zammı getirdik artık o kadar ucuz değil diye.
-
Direkt cinayete teşebbüs. Yolda arabayı durdursan arkasına milleti ikaz etmek için işaret koyman gerekiyor. Adam halat çekmiş, hiç işaret yok.
-
HRider adlı üyeden alıntı
Hükümet çıkıp açıklama yapar belki, vergi zammı getirdik artık o kadar ucuz değil diye.
Dostum muhalif olacağım diye saçmalamışsın. Bende desteklemiyorum ama yazmış olmak için ya da muhalif olmak yazmıyorum.
-
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Dostum muhalif olacağım diye saçmalamışsın. Bende desteklemiyorum ama yazmış olmak için ya da muhalif olmak yazmıyorum.
Saçmalamak için yazıyorum zaten? Yazabilirsin dostum sana yazma diyen yok, saygı ve üslup kuralları içerisinde istediğini yaz. Mantıklı konuştuğumu gören çok nadir insan vardır bu forumda, he konuşunca tam konuşurum orası ayrı. Herkes kendi işine baksın, yardımlaşalım eğlenelim tartışalım keyif almaya bak iyi forumlar dilerim efendim..
-
O çekiciyi kullanan hayvan evladını Allah bildiği gibi yapsın. "Cehalet" dediğimiz kavramın ete kemiğe bürünmüş hali. Nasıl oraya bir uyarı levhası,işareti vs koymayı akıl edemez bir insan? Hani eğitim konusunu da geçtim hiç mi zeka olmaz bir insanda?
-
Allah rahnet eylesin...
Bir insanın nitelik kazanması çok meşakkatli ve emek gerektiren bir süreç. Mevcut ortamda insanların nitelik kazanması gereksiz hatta hoş karşılanmayan bir durum. Eee, ondan sonra;
Hiçbir şey söylemiyorum. Sonuçları görüyorsunuz.
Kazasız belasız sürüşler...
-
yol da yol ha. ara sokak falan da değil baya köşe başı. bunun gibi sorumsuz insanlara sağlamından minimum 10-20 yıl hapsi dayasan inim inim inlerler içerde hatalarını anca öyle anlarlar. giden masum bir can oldu.
-
Rahmetli Barkın Boğaz Köprüsünde yayaya çarpıp öldü unutmayın. Bu ülkede yolda heran herşey olur. O yüzden bu tutkuyu yenemiyorsanız motosikletle dünyayı gezin, Türkiye trafiğinden motosiklet felan kullanılmaz. Hoş vergilerle bu dahada kullanılmaz hale geldi o ayrı mevzu.
-
Daha bugün ışıklarda kenarda beklerken arkadan kasksız kurye skuter le çarptı bana. Neye uğradığımı şaşırdım. Napıyorsun ölücez dedim. Bir de ne var sanki ya diye fırça attı bana güler misin ağlar mısın.
-
Rilde for life Kardeşim adam türkiyede vergiler fazla demiş. Yalan mı yani. Her boku yanlış anlama problemin mi var.
-
Yav bunlar ne kadar pisi pisine ölmeler böyle biri alkol alıp motor biçiyor öbürü halat çekiyor ne biçim iş ne biçim düzen
-
Türkiye de insan hayatı bu kadar ucuz işte
-
arndiol adlı üyeden alıntı
cok basit gibi duruyor buradan bakınca kaza. ölmesine şaşırdım.
allah rahmet eylesin
Bence o kadar da basit durmuyor, halat sürücünün soluk borusuna denk gelirse kıkırdak dokuyu kırması hiç de zor olmayacaktır, yaralı kişi ambulans gelene kadar ciddi solunum sıkıntısı çekmiştir ve beyni ağır hasar görmüştür diye tahmin ediyorum. Arkadaşımız yaşasaydı bile muhtemelen bitkisel hayattan öteye geçemeyecekti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)