lekeler kurulaması zor noktalarda çıkmış.
ıslatınca rengi siyahlaşıyor dediğinizden yola çıkarak kireçlenme lekesi olabilir.
şansınızı kireç çözücü ile bir deneyin. boyaya zarar verme ihtimali var, o yüzden küçük bir alanda deneme yapın.
lekeler kurulaması zor noktalarda çıkmış.
ıslatınca rengi siyahlaşıyor dediğinizden yola çıkarak kireçlenme lekesi olabilir.
şansınızı kireç çözücü ile bir deneyin. boyaya zarar verme ihtimali var, o yüzden küçük bir alanda deneme yapın.
Benzin lede, asperoxlada yıkıyorum zarar görmüyor...Bir şeyi yanlış mı yapıyorum da zarar vermiyor bilmiyorum? 🙂. Mazot belki çürütücü etkisinden dolayı zarar verir, buna şahit oldum. Benzinli bezle arabamı, motorumu, bisikletimi gerekirse siler temizlerim. Mesela zift lekesi, katılaşmış yağ. Asperox kalıntı bırakıp matlaştırabiliyor, onu iyi durulamalı ve silmeli. Geçmiyorsa deterjanla yıkamalı yeniden.
Benzin boyaya zarar verir, arkadaş da jantının boyalı olduğunu belirtmiş. Zift lekesi için mazot kullanımı yaygındır ama mazotla da sürekli temizlik yapılmaz. Geçmişte jantını Asperox ile temizleyen bir Duke kullanıcısının turuncu jantlarının boyası zarar görmüştü. Eski konu başlıklarından ulaşabiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)