Merhaba Motoruma Acil Lastik almam lazım Diablo Rosso 2 alıcam
İstanbul anadolu yakasında satan yer nerede bulabilirim
Birde 140-150-160 Hangi Ebatını alayım
Merhaba Motoruma Acil Lastik almam lazım Diablo Rosso 2 alıcam
İstanbul anadolu yakasında satan yer nerede bulabilirim
Birde 140-150-160 Hangi Ebatını alayım
alma bayat hepsi
düşersin
mitas sport force plus
Michelin pilot power 2ct
alabilirsin
ben orjinal ebat alırdım ama 150 lik te olabilir.160 almak motoru çok yorucak performans ve yakıt kaybı olucak.250cc de 160 diye bir ebat zaten yok
Orjinal ebat al. Ben 3 takım rosso 2 aldım hepsi motolastik.com dan ve lastikler maksimum 1 yıllıktı.
Motolsatik.com'dan aldım 160lık bakalım deneyelim nasıl olacak :D
Arkadaşlar,
İnazuma ya hangi lastik önerirsiniz.
Motorun kullanim yeri,ilçe yollari.
iyi hayırlı olsun seni yolda tokat manyağı yapsınlar neyseki arkadan görüntün güzel
arkadaşımda 170lik var bir sıkıntı çıkmadı.
Arkadaşım senin sıkıntı olarak gördüğün bir durum olmaması mı, Yoksa en iyi ve uygun olanını elde etmen mi daha önemli?
R25 gibi 250cc sınıfının başına oturmuş, y0ksek bütçeli büyük bir firmanın elinden çıkmış güzel bir alete "arkadaşım şunu yaptı sıkıntı yok" gibi bir tavırla takacağın lastik sence gerçekten doğru mu?
Özenilmiş, hesabı kitabı yapılmış, koca bir firmanın tecrübesini döktüğü alete böyle basit bir mantıkla lastik seçilir mi Güzel kardeşim.
Lütfen motolastik firmasına yada direk Yamaha Türkiye'ye danışıp takabileceğin en kalın lastik ebadını ve ayrıca hangi lastik ebadını önerdiklerini sorup öğren.
Ne paranı boşa harcamış ol, ne canını tehlikeye atmış, ne de güzelim alete zulmetmiş.
Yazdıkalrını görünce moralim bozuldu :/ eğer lastik dediğnizi gibi motora zarar vericekse ve hız kaybı vs olucaksa değiştiririm hemen lastiği
Moralini toparla. Çok büyük mesele değil, asıl mesele lastik gibi motosikletin hayati bir parçasının değerini anlamaman olurdu ama görünen o ki şimdi biraz daha ciddiye aldın.
Yapacağın en uygun ölçüyü öğrenip ona göre lastik almak. Ben "arkadaşım şunu yaptı oldu" gibi bir tavır göstermene ciddi tepki verdim. Lastik önemli, hafif alma sakın.
Not: Mesela benim kullanıdığım Kp150'nin orjinal ebat arka lastiğini bulmak Türkiye'de çok zor. Biz de yanak ölçüsü bir küçük lastik kullanıyoruz.
Altın Elbiseli Adam' ın lastik ebatı büyütmeyle alakalı bir videosu var ordan izle ne gibi bir zararı olur diye. Orjinal lastiğin üstüne 2 ebat büyük lastik takman da gerçekten tuhaf. Yakında Allah korusun o 170 lik takan arkadaşının lastiği hop diye janttan açlıverirse görürsünüz 170 liği.
Lastik patlamasından şikayetçiyse onu hiçbir lastik kurtarmaz. Vatandaşın derdi lastik den değil kullandığı yerden. O vatandaşın yanında fitile mini kompresör taşımaktan başka şansı yok gibi, veya hareket güzergahını değiştirsin. Bir seçenek olarak da zırhlı lastiklere bakabilir, ama ne motosikletine uyumlusunu bulabileceğini ne de o parayı verip alabileceğini sanmam.
...
Madem orjinal ebatın dışına çıkıyorsun ne manası var rosso 2 almanın. Hadi bir boy büyütsen belki kurtarır.
Fakat rosso 2 250cc içinde viraj içinde güzel tutunan o yüzden daha 'oval' bir lastik sen ebat büyüttüğün için o lastiğin hiçbir anlamı kalmicak oval lastik araba lastiği gibi olucak .
Belliki bu kardeşimiz daha acemi dışardan gören adam oo şekilmiş diyebilir. Fakat ben görsem aynı şeyi demem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)