Öncelikle piyasadaki hiçbir ürün fiyatını haketmiyor ülkenin berbat yönetilmesi yüzünden ama şimdi bu F-P modellerden hangisini tercih ederdiniz ?
Tvs Apache rtr 200
Hero X-pulse 200
Cf Moto 250 nk
Benelli Bn-251
Öncelikle piyasadaki hiçbir ürün fiyatını haketmiyor ülkenin berbat yönetilmesi yüzünden ama şimdi bu F-P modellerden hangisini tercih ederdiniz ?
Tvs Apache rtr 200
Hero X-pulse 200
Cf Moto 250 nk
Benelli Bn-251
ben oyumu
"CF 250 NK" den yana kullanıyorum.
şu tvs200 az daha güçlü olaydı 1. tercih olabilirdi.ama bu listedeki bana göre 1. nk250 dir.fiyat olarak yakın ama rakip değiller bence.evet bir mt25 duke250 cb250 değil ama hemen enselerinde.hatta enselerindeki tek motor bu.
Güncel fiyatlarını da yazsaydın iyi olurdu,hani şu dönemde nakit paraya alınabilecek fiyatlarını
Ben oyumu 4 motor içinde TVs 200 den yana kullanırım
1 - CFMoto 250NK (21000 TL)
2 - Benelli BN251 (18000 TL)
3 - TVS Apache RTR200 (19000 TL)
4 - Hero X-pulse 200 (21000 TL)
Bence Hero X-Pulse teknoloji olarak diğerleriyle aynı ayarda değil ve tarzı farklı. Bunlara ilaveten bu listede olmayan Zontes ZT250S var ki 15000 TL fiyatıyla fiyat/performans oranında hepsini ezer geçer ama alırsan zor satarsın.
Cf moto 250 NK.
RTR[Race Tuned Response]200
Bu arada,
x pulse yerıne Hero hunk200R daha uygun segment.kıyaslama anlamında.
seçenekler sadece bunlar ise tartışmasız apache 200
fakat sıfırına o paralar verileceğine 2. el temiz dominar 400 alınır.
TVS ya da Hero.
Bütçe artırılabilirse Dominar.
Bu listeye Pulsar Ns 200 ve Hunk 200r eklenmeli
Oyumu Tvs den yana kullanıyorum.
Bencede fp olarak Cıfmoto en iyisi
250 NK' yı seçerdim. Tvs hem hava soğutmalı hem de gücü bana göre biraz düşük. Bunlar da tam olsaydı kesinlikle onu seçerdim.
Hocam avatarınızdaki motosikletin modeli nedir acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Tvs yağ soğutmalı ve yaklaşık 21 hp civarıydı sanırım ama benelli ve cf motonun gerisinde kalıyor
Rtr200 modelini hor gormeyin sevgili arkadaşlar,
Guney amerikadaki ülkelerde,konu başligindaki diğer motorlarin esamesi okunmuyor,
Orada yaşayan gonzales ler,horges ler Rtr200 ü honda cb190r hornetle,yamaha fz 2.0 ile mukayese ediyorlar.
Rtr200 silindir,kam mili,yanma odasi,nano friks piston tasarimini bmw muhendisleri gelistirmis.
Yag sogutmasi goze kucuk gorunmesin,ram air var ayrica hararet sorunuda yok.
Ek bilgi anlaminda yazdim.
Uzerinize alinmayin.
25 yaşında olsam 250nk
45 yaşında olsam rtr200
Kalite olarak en iyisi tvs. Güç konusunda biraz eksik o kadar.
Tvs bmw310 gs lerin motorunu yapan firma değil mi?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)