tvs yada benelli derdim ben cf motoyu pek övmüyolar , hero hakkında hiç bilgim yok kullanan yok çevremde
1.Cf moto
2. Tvs apache
Cf moto alırdım.
şu an tartışmasız 250nk.
Mondial in cf motoyu getirmeyeceği veya sadece 250nk yı getirmyeceği yönünde bi söylenti var gerçeklik payı var mı ?
Türkiye'de Cfmoto'nun en güncel ve en çok satılan modeli 250NK'dır herhalde. Ben 3-4 hafta önce aldım motoru, alırken 11 bayiye sordum sadece 1 tanesinde bulabildim İstanbul'da. 150NK ve 400NK vardı ellerinde. Daha geçen hafta 2020 250Nk'yı da getirdiler Oktay Motor'da ben de videoda gördüm. Yeni modellerin de Ekim civarında geleceğini söylüyordu videoda. Motorlar satıldıkça getirmemeleri için bir neden yok bence.
Motorun reklamı vardı oraya da atmıştım videoyu isteyen olursa video linki şu: https://www.youtube.com/watch?v=dvm_D3EbwIU
benimde bi tane 250nk alasım var.
hiç kullanmadan parçalayıp satacağım.
göstergesi 5000tl. geri kalandan da 20k kazanırım. havadan 5k kar. parça da zor bulunuyor zaten hemen satarım hepsini.
Gösterge hemen hemen her motorda pahalı, siz motoru beğenmişseniz ve imkan yaratabilyorsanız alın, gösterge zırt pırt bozulan ya da kazada hemen paramparça olan bir parça değil zaten. Parçalayıp satmak evet daha karlı
Hocam ben kişisel algılamıyorum zaten de bu motoru alacak arkadaşlar da bu başlıklara bakıyor haliyle. Benim sizin söylediklerinizi düzeltmek isteme nedenim de o zaten. Yoksa zaten motoru aldım ben başkasının alıp almadığının benimle bir ilgisi yok yani. Ben sadece bilgi kirliliği olmasın istiyorum o kadar.
Gösterge konusunda diğer başlıkta da belirtmiştim en kötü 400NK göstergesi takılır motora. (Bazı ülkelerde sıfır olarak 400NK göstergesi ile satılıyor.)
Yedek parça olarak da Cfmoto 8 milyon parça stokladığını söylüyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabi. Fakat Türkiye piyasasına önceden girmiş diğer markalar kadar kapsamlı bir yedek parça desteği yok o bir gerçek. Onun sebebi de zaten firmanın yeni yeni Türkiye pazarına girmesi. Firmanın Türkiye pazarındaki yeri arttıkça bu motorlar için yan sanayi parçalar artacak, bununla beraber de yedek parça çeşitliliği artacak ve haliyle de fiyatlar düşecektir diye düşünüyorum.
Hero x pulse yerine 200r listeye konulabilir. Ben de bu modelleri çok inceledim tahmininizden fazla :D
1-Tvs, çünkü kalitesi baktığınızda bile anlaşılıyor oturaklı da bir tasarımı var. En yüksek hız konusunda rakiplerinden geri kalacaktır fakat blok teknolojisi ve sağlamlığı bunu absörbe eder bence. Bu arada 2. eli daha düşmedi ya motor hiç satılmıyor ya da alanlar satmak istemiyor :D
2-bn 251 derim. Alt devileri titreşimli üst devirleri sakin bir motor. Tasarımı çok canlı, küçük şehirlerde servis sorunu olabilir haberiniz olsun. bn251 in 2. el modellerini uygun fiyata bulabilirsiniz. Bütçe açısından çok rahatlatıcı bir seçenek motor zaten metzeller lastikle geliyor sıfır masraf gibi bir şey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)