Selamın aleyküm arkadaşlar benim bir tane Küba çıta motorum var egzozu açık çok bağırıyo birde bende 5 tane koyun var onları ürkütüyo geçerken koyunlar sağa sola dağılıyo motoru görünce ne yapmalıyım acil yardım 😄
Selamın aleyküm arkadaşlar benim bir tane Küba çıta motorum var egzozu açık çok bağırıyo birde bende 5 tane koyun var onları ürkütüyo geçerken koyunlar sağa sola dağılıyo motoru görünce ne yapmalıyım acil yardım 😄
Tecrübeli arkadaşlar egzozla ilgili yapılması gereken işlemler hakkında bilgi verecektir. Koyunları satmak da kaçamayacakları bir yere bağlamak da alternatif birer çözüm önerileri olabilir.
Dua edin bence.
Koyunların kulağına yün ya da pamuk tıkayın.
Ayrıca, koyunların çitadan korkması normal.
Neticede etcil yani..
Bir de ben sorayım; motoru ağılda mı kullanıyorsunuz?
Koyunların önüne televizyon koyup ahaberi aç.
Bomba patlasa duymazlar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
sorunun kaynağını ortadan kaldır koyunları kes yi sonra motora benzin dök yak
Tam ciddiye alacam yardımcı olayim filan dicem bi imsmaks abese kokusu geliyor ne olur ne olmaz susuyorum
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Düşün koyunlar nasıl korkuyor bir de ara mahalledekiler neler yaşıyor acaba seninki gibi geçenler yüzünden
1.Motoru sat.
2.Kapalı egzoz tak.
3.Koyunları sat.
4.Koyunları kes.
5.Koyunların yerini değiştir.
ulan yine mi trol... Çok mu boş vakti var ? Yoksa ruhu hastası mı bu adam ?
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
"Sosyal medya kullanırken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta olduğuna dikkat çeken Psikolog Leman Alaca, sosyal medyada inşa edilen kimliğin gerçek dünya ile bağdaşmadığını, bunun da birçok psikolojik soruna yol açtığını söyledi"
aynen bu sym cruısym 250 nin gösterge paneline bir çare bulunsun ..çok kötü..arkadaş çok haklı burada
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)