Az önce sarı site de gördüm yanlış hatırlamıyorsam Kahramanmaraş da sıfır 54 bin tl şaka mı
Az önce sarı site de gördüm yanlış hatırlamıyorsam Kahramanmaraş da sıfır 54 bin tl şaka mı
Valla 1 2 seneye 50 olur bence bu mesaj da burada kalsın
Bir Maraşlının ki bunun Urfa versiyonu daha beter, mubarek g.tünü taşıyan arac ne olursa olsun genelde piyasanın en az beşbin tl üstünde satılır. Yıllardır takip ederim bu bizim bölgede güneşin doğudan doğması gibi herkesin normal kabul ettiği birşey olmuş. Sehirden sonra fiyat hiç şaşırtmadı o yüzden.
Yinede çatır çatır satılacak..
O degilde
R25 38.700
2019 Duke 390 40.000tl
44 hp li makina
Durum boyle
Z 125 bile 44 bin olmuş.Ahh memleketim ahhh.
Bide işin şu boyutu var.Siz 54 bin verdiğiniz motosikleti kapının önüne koymuyorsunuz demi. Buna kapalı garaj lazım, kilit lazım,alarm lazım, takip cihazı lazım. vsvs. Hadi bunları yaptınız 54 bin verdiğiniz 250 cc bir motosikleti atıyorum bir avm nin otoparkına bırakıp nasıl yukarı alışverişe çıkarsınız, aklınız orda kalmazmı dile kolay 54 bin az para mı.Üst klasman motosikletler için böyle bi risk olmaz çünkü mevcut şartlarda artık o motosikletleri alacak adamların böyle ufak tefek dertleri zaten olmaz.
doblo tokatlayan mı :D
Siz daha "Red baron"u gormediniz heralde https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21314451/detay
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Yeni motosiklet alırsam 1000rr falan alırım artık motosiklet bindiğimize değsin
Hepimiz bisiklete dönelim diyeceğim ona da zam yaparlar bu sefer ssss kimse duymasın bır geceler de koyarlar valla ondan sonra yaya kalırız bu sefer de ayakkabıya zam gelir.
Kendimiz üretmedigimiz sürece boyle yabancılara para yediririz çalış çalış elin oğlu yesin.
O motoru kendimiz yapsak taş çatlasın sıfırı 25 lira olurdu paramiz da memleketde kalırdı. İnşallah o günleri görmeden ölmeyiz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)