Berat Albayrak ötv indirimine karşı bazı açıklamalar yaptı. Sizce gelir mi? biraz birikmişim var ona göre hareket etmek istiyorum.
Berat Albayrak ötv indirimine karşı bazı açıklamalar yaptı. Sizce gelir mi? biraz birikmişim var ona göre hareket etmek istiyorum.
CF Moto 250NK düşünüyorum biraz da kredi ile. Düşse bir şey fark etmez mi acaba?
Ötv’si %8 olan 250cc altı modelleri beklemeden hemen alın derim. Zira siz indirim beklerken kur farkı oluşacak ve %10 ek gümrük vergisi yansıyacak, aynı paraya ya da daha pahalı alacaksınız diye düşünüyorum.
Not:250nk alacaksanız elinde çokça stoğu olan bayilerle sağlam pazarlık yaparak iyi bir fiyata alabilirsiniz.
Sevgiler
Yanıtınız için teşekkür ederim. Hemen yanımda olan servis var ama 21den veriyor. Bakalım hayırlısı.
Hocam 1 ay önce 19a kadar düşüyorlardı. Dediğim gibi uzatın elinizi çingene pazarlığı yapın düşüyorlar.
daha yeni ötv zammı geldi daş...mı geçiyorlar.aynı şeyi otomobiller için söyleniyor ama kallavi yalan.şu an cebinizde para var diyelim gidin istediğiniz otomobil markasına hiç bir araba yok bayiler booomboşşş.korona sebebiyle çoğu firma üretimde yapmadı,zaten yetersiz sayıda araç çekildi türkiye pazarına o yüzden hiç bir mantığı hiç bir açıklaması yok.tek mantık 2.el piyasa yükselişine dur demek olabilir.
Yeter artık, moralım bozuluyor bu tür konuları gördükçe, daha birine adapte olmadan öteki...
artık şu "vergi indirimi gelecek" konu başlıklı pembe hayallerinizden vazgeçseniz daha iyi olacak. bu ülkede vergi indiriminin sana gelmesi için milyonlarının ve büyük bir şirketinin olması gereklidir. sana bana gelmez o indirim. bize gelse gelse "güncelleme" gelir.
Vergi indirimi gelse distribütörler fiyat artırımına gider. Bu ülkede asla fiyatlarda düşüş görünmedi malesef
o adamı tv de görünce kendi kendime 2 şey söylüyorum ;
- Çıktı yine tipini sevdiğim
- Heh yine dolar yükselecek...
Başka bir işe yaramıyor o bağırsaktan yardımcı oyuncu...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
ben olsa dakika beklememem.
indirim olacaksa bile öyle cok sey beklememek lazim.
az bir indirim icin baska riskleri almaya degmez
illa bekleyecegim diyorsaniz da paraniz deger kaybetmeyecek bir yatirim aracina dönusturun
tabi haziran mayıstan daha iyi olacak temmuz da hazirandan
cevap veriyorum
puhahahahhahah
Damat bu konuda başarılı, şöyle bir indirim olabilir, önce %100 koyup sonra %10 indirim yapar, benzin indirimi gibi..
Bir de şu başlık aşma işinin bok çıkmasa, öyle bir başlık açmışsın ki indirim var sanacak millet, olmayan bir olay için varmış gibi başlık açmak, moderatör arkadaşlar şu başlığı düzeltin lütfen!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)