Anlas Lastik Fiyatları Hakkında
Reklamlar
-
Arkadaşlar Selamlar,
Öyle keyfi bir lastik fiyatlarına bakayım dedim, Anlas Viento Sport lastik çıkmış dediler, bir baktım fiyatlar Rosso 2 ile kafa kafaya. Yerli üretim, ucuz olması gerekmiyor mu? Ar-Ge maliyetini çıkarmak için böyle yoksa ? Piyasa çakallığı mı?
Anlas Viento Sport
Pirelli Rosso II
Reklamlar
-
Bu yazdığını aynen link vererek Anlas'a da yaz, bakalım ne cevap verecekler merak ediyorum ? Aynı fiyata Pirelli varken neden onlardan almayı tercih etmemiz gerektiğini de sor.
-
Rosso II ler tükenmeye başladığı ve ya eski tarihli oldukları için olabilir.
-
Petrol ucuzladığı halde lastik fiyatı nasıl artar?Hayin Yamaha! pardon, Hayin Anlas!
-
Nasıl kafa kafaya anlamadım.
Anlas %40 daha ucuz ve 2020 üretim.
https://www.lastikdeposu.com.tr/anlas-viento-sport-120-70zr17-58w-on-lastik-2020-pmu9138
https://www.lastikdeposu.com.tr/pirelli-120-70zr17-58w-tl-diablo-rosso-ii-k-on-lastik-pmu4943
-
Rossolar eski olabilir arayıp teyit edin. Ben Rosso II alacaktım arayıp tarihini sordum 2016 diyince vazgeçtim.
-
Anlas Ön+Arka SET halinde 1.120 ve 2020 üretimi. (120-70-17 + 160-60-17)
Pirelli 773 TL SADECE ÖN LASTİK. 2016 üretimi
Otur sıfır
Belki yanlış okudunuz, direkt olarak sadece fiyatlara odaklandığınız için dikkat etmemiş olabilirsiniz. Ayrıca Anlas da iyi bir markadır.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Konuda kalite değil de yerli üretim kısmına değinilmiş.
Yani aynı kalitede yerli X marka ile yabancı Y marka aynı fiyatta olursa "yerli ama pahalı" diyip Y marka mı almak gerekiyor?
Belki ben bakış açısını çözemedim ama bana yanlış geldi.
-
Aynı fiyat değiller Anlas daha ucuz. Başka bir soru sorayım, zamanında mitas sport force plus ları denemiştim eh fena değildi kuru performansı. Şuan Rosso II mevcut yol tutuşu gayet iyi. Acaba bu Viento sportlar nasıldır? Fiyat olarak Mitas'ın da altındalar.
-
rosso 2 zor bulursun bulsanda tarihi eskidir.rosso3 var artık.valla daha geçen lastikçiye sordum nerdeyse yarı yarıya fark var nasıl dedim tabi michelin pirelli ayarında değil parasına göre idare eder dedi.senelik lastik değiştiren tiplerdensen mitas anlas mantıklı olabilir
-
ortada bi yanlış anlaşılma var sanırım.
anlasın fiyatları oldukça cazip geldi bana. benim motora göre takım lastiği 1.120 TL
pirellinin benim motora uygun takım lastiği kalmamış. sadece ön lastiği var onunda fiyatı 817 lira sadece ön. yani ön arka takım olsa 1700 lira olacaktı.
-
Anlaş tournee sportun fiyatı 950 lira olunca aynı para pilot street bende çareyi pirelli angel cityde buldum. bu gün değiştireceğim
-
Hepsi bir yana bu motosiklet lastikleri neden bu kadar pahalı ? Kamyonlarla aynı fiyaya lastik alıyoruz neredeyse
-
Arkadaşlar 22mart 2020 tarihinde cbf150 için anlaş lastiğe montaj balans dahil 600 dedi anlaş yetkili bayisi. Michelin bayisinde ise city pro ya 530 lira dediler. Bu durumda benim aklıma yatan michelin. Sizin öneriniz nedir
-
Türkiye'de kauçuk olmadığına göre lastik üretmek için kauçuğun ithal edilmesi gerekiyor. İthalata her gün yeni bir vergi kaleminin eklendiğini de düşünürsek cevabı bulabilirsiniz. Doğal kauçuğun petrol fiyatlarıyla bir bağlantısı yok ayrıca, petrolden üretilen kauçuklar sentetik kauçuk. Kalitesiz lastiklerde de sentetik kauçuk kullanılıyor. (bkz. İran, Çin lastikleri)
Anlas'ın yerli üretim olması çok ucuza satılacağı anlamına gelmiyor, hammade tedariği olduçka zahmetli.
-
Anlas hammaddeyi zaten Pirelli'den satın alıyor. Anlas'ta hep bulunduğunuz yılın lastiğini alırsınız. ( Sene başları hariç) Anlas'ın birbirine denk üretim kalitesine ve tarza sahip lastikleri rakip yabancı firmalardan ucuzdur. Adamlar kötü mal yapmıyor yerli diye ucuz satmak zorunda mı ? Zaten vergisel fark fiyattan düşülüyor.
Yerli mal ucuz olur diye bir düşünce doğru değil. İyi malın fiyatı da ona göre olur. Anlas Capra RD kullandım gayet güzeldi, Tournee serisi güzeldi, Winter Grip güzeldi. Viento serisine benim bildiğim 3 yıldır çalışıyorlar kafalarına yatmayan şeyler olduğu için 1 sene ertelediler çıkış tarihini. Yabancı ülkelere test pilotlarına ve farklı koşullara göndererek ciddi testler yaptırdılar.
-
Mersin İl Temsilcisi
inzell adlı üyeden alıntı
Türkiye'de kauçuk olmadığına göre lastik üretmek için kauçuğun ithal edilmesi gerekiyor. İthalata her gün yeni bir vergi kaleminin eklendiğini de düşünürsek cevabı bulabilirsiniz. Doğal kauçuğun petrol fiyatlarıyla bir bağlantısı yok ayrıca, petrolden üretilen kauçuklar sentetik kauçuk. Kalitesiz lastiklerde de sentetik kauçuk kullanılıyor. (bkz. İran, Çin lastikleri)
Anlas'ın yerli üretim olması çok ucuza satılacağı anlamına gelmiyor, hammade tedariği olduçka zahmetli.
Benim çocukluğumda, her sokakta kauçuk ağaçları vardı. Mersin iklimi müsait aslında. Dolayısıyla, bakımı zahmet istemeyen bu ağaçlardan 50 yıl önce dikilseymiş, şimdi ofislerde saksılarda değil de dağ taş kauçuk ağacı olurmuş.
Sonra ingiliztere gelip bizi de united kingdom yapardı de mi?..
Vazgeçtim, kesin ağaçları!
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Benim çocukluğumda, her sokakta kauçuk ağaçları vardı. Mersin iklimi müsait aslında. Dolayısıyla, bakımı zahmet istemeyen bu ağaçlardan 50 yıl önce dikilseymiş, şimdi ofislerde saksılarda değil de dağ taş kauçuk ağacı olurmuş.
Sonra ingiliztere gelip bizi de united kingdom yapardı de mi?..
Vazgeçtim, kesin ağaçları!
Okaliptüs ağacı olmasın o?
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Yüksek ihtimal tarih eski olduğu için Rosso 2'yi ucuza gördünüz.
Bu arada taze lastik isteyenler sipariş için direk Anlas fabrika ile görüşüp onlardan alabilirler. Benim sipariş ettiğim lastik bana ulaşmadan 1.5 hafta önce üretilmişti. Taze taze, sıcak lastik... En sevdiğim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)