Motorunuzu nereye koyuyorsunuz?
Reklamlar
-
Selamlar herkese küçük anketime katılırsanız sevinirim.Ne kadar çok katılım olursa o kadar makbule geçer teşekkürler şimdiden.
http://www.strawpoll.me/20008573
Reklamlar
-
Kullandım. Fakat amaç nedir keşke bilgi verseydin.
-
Bahçede,kangalin yanina koyuyorum,kontak anahtarida üstünde..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bahçede,kangalin yanina koyuyorum,kontak anahtarida üstünde..
Kaportacı esnaf bir abimiz vardı. Servisin bahçesinden hurda parçalar çalınmasın diye iki tane kangal almıştı bahçeye. Kangalları da çaldılar
-
erensel adlı üyeden alıntı
Kaportacı esnaf bir abimiz vardı. Servisin bahçesinden hurda parçalar çalınmasın diye iki tane kangal almıştı bahçeye. Kangalları da çaldılar
Kangal var kangal var
-
Kangal var kangal var
Hırsız var hırsız var (Siyasi algılanmasın )
-
Arkadaşım senin iyi niyetinden şüphem yok ama "motosikletinin resmini göster" , "motosikletini nerede saklıyorsun?" , "motosikletini hangi güvenlik ekipmanlarıyla koruyorsun?" gibi başlıklar, anketler biraz sıkıntılı. Her gün çalıntı haberlerini okuduğumuz günümüzde senin iyi niyetinle açtığın bu anket forumdaki bir arkadaşın başına iş getirebilir.
-
Mersin İl Temsilcisi
tommygun adlı üyeden alıntı
Arkadaşım senin iyi niyetinden şüphem yok ama "motosikletinin resmini göster" , "motosikletini nerede saklıyorsun?" , "motosikletini hangi güvenlik ekipmanlarıyla koruyorsun?" gibi başlıklar, anketler biraz sıkıntılı. Her gün çalıntı haberlerini okuduğumuz günümüzde senin iyi niyetinle açtığın bu anket forumdaki bir arkadaşın başına iş getirebilir.
Aynını düşünüyorken okudum..
Bu tip başlıklar neden açılır ki?
Yakında " anahtarı nerede saklıyorsun " gibi başlık açarlarsa şaşırmam..
NOT:
https://youtu.be/hyAzAQu6LDE
-
-
Oturma odasına.
Beraber çay içiyoruz. Km'de kaç kuruş yaktın, yakmadın münakaşası oluyor arada. Dandik yağ koydum, stok lastiği değiştirmedim diye gönül koymalar falan. Bi tripler..
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Oturma odasına.
Beraber çay içiyoruz. Km'de kaç kuruş yaktın, yakmadın münakaşası oluyor arada. Dandik yağ koydum, stok lastiği değiştirmedim diye gönül koymalar falan. Bi tripler..
Aman halaoğlu,
Kültablasini deposunun ustune koyma,kalan muhabbeti stratosfer de yaparsiniz.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Aman halaoğlu,
Kültablasini deposunun ustune koyma,kalan muhabbeti stratosfer de yaparsiniz.
Levo benim yarı açık otoparkim var. Sürgülü demir kapı. Zaman kötüleşti, kapıyı zincirle bağlasam mi diye düşünmeye başladım. Ne dersin?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
+1 diyorum ve malesef bu tarz başlık açan kimsenin iyi niyetli yaptığını düşünmüyorum. 15, 20 günde bir türüyor bu tarz konular.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Levo benim yarı açık otoparkim var. Sürgülü demir kapı. Zaman kötüleşti, kapıyı zincirle bağlasam mi diye düşünmeye başladım. Ne dersin?
Bagla abi,
Hatta sana bir tavsiye vereyim,
Motorun arka lastiginden kalin zincir geçir,zincirin bir ucunuda arabanin on tekerinden atlat.kalin asma kilit tak,anahtarida bahce girisindeki saksinin altina koy.
Ama kimseye soyleme aman..
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Aha bu işte. Ağlayan motosikletin en güzel örneği. Hatta ağlamak ne kelime ; yüzde bir milyon arya, opera söylüyordur.
Bence bu adamı motosiklete eziyet etmekten mahkemeye verilmeli.
-
-
Evet arkadaşlar başlık sahibi olarak an itibari ile hepinizin motorları nereye koyduğunuzu öğrenmiş bulunuyorum hepsini çalacağım haberiniz olsun 😂😂
Yahu şaka mısınız motosikletler için bi güvenlik cihazı tasarlamayı düşünüyodum genel olarak nereye bıraktığınızı cihazın tutup tutmayacağını az çok tahmin etmek için anket düzenledim. Katılanlara teşekkürler cihazı kendim için yapmaya karar verdim
-
Mersin İl Temsilcisi
Selami27 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar başlık sahibi olarak an itibari ile hepinizin motorları nereye koyduğunuzu öğrenmiş bulunuyorum hepsini çalacağım haberiniz olsun 😂😂
Yahu şaka mısınız motosikletler için bi güvenlik cihazı tasarlamayı düşünüyodum genel olarak nereye bıraktığınızı cihazın tutup tutmayacağını az çok tahmin etmek için anket düzenledim. Katılanlara teşekkürler cihazı kendim için yapmaya karar verdim
Motor benim motorum.
Cihazı niye kendine üretiyorsun!
-
Kapının önünde anahtarı üstünde, gel çal.
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)