hindistan da araba kullanmak daha zor bence ben orda araba kullansam ezerim bi motorcuyu
hindistan da araba kullanmak daha zor bence ben orda araba kullansam ezerim bi motorcuyu
Burdada tam tersi,
Şaka bir tarafa,
Ulkemizde tum şehirlerde motosiklet kullanicilari çoğalsa diyenlere bu video yu izletmek lazim.
Ama hintliler aşmiş olayi,
Bu arada hindistanda gordugumuz trafikte araba kullanlarin cogunlugunun bahcesinde en az 2 adet motor vardir.onlarda bu durumun farkinda..
Sadece baharat kokmadığını söyleyebilirim Trafik ters olduğu için alışmak biraz zaman alıyor ama tam bir kaos. Bir de evde yapılmış yani misafirliğe gittiğinde yiyeceğin ya da Hintli bir şef tarafından ucuza kaçılmadan özenerek yapılmış bir Hint yemeği tatmanı isterdim. Harikadır.
Kesin bir şey diyemem ama biz de baharat deyince acı akla geliyor. Birde adamı Antepe götürüyorsun koyuyorsun önüne kebabı , et harika , hepsi kırmızı et yemiyor yiyende pek etkilenmiyor , galiba nedeni biz de pek marine edilmiyor yemekler. Ama adam sana tavuk mangalın yanında sadece soğandan yaptığı bir çeşit salatayı sunuyor, sadece soğan oha diyorsun, ama lezzeti harika . Tavuğun tadını söylemiyorum bile. Onlar baharatları daha iyi bir şekilde kullanıyorlar bence. Acı istersen dibine kadar , istemezsen de o şeklide. Ama usta iyi olacak. Savsaklamayacak.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Dogrudur üstad,
Hindistanda yumurta tuketimide çok,yorumlarin geneli buradaki yumurtanin tadiyla oradakinin ciddi farkli oldugu.
Hatta 30 sene once tr de yedigim yumurta tadini aldim diyenler var
Sanirim,yem,kulucka,vb.kistaslar oralarda daha doğal.
#######################
Volkan bey bu arada,2007-2008 yillarinda kuralkan da gorev yaptiniz mi?
İsminiz yabanci gelmedi gibi.
Yumurta yemedim ya da yediysem aklımda kalmadı, Delhide olduğum için market alışverişi yaptık pek organik olduklarını düşünmüyorum. Pirinçlerini sevmedim sadece, o aklımda. Otelde yemek isteğimiz gibi olmazsa riksha ile subway ya da pizza hut arardık. Maceralı olurdu. Güzel günlerdi. Kısaca Hindistana haksızlık etmeyelim, harika bir ülke. Sadece sevmek zaman alabiliyor
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Amerika'nın kendi mutfağı çok olmadığından dünya mutfakları bayağı yaygın. Bir nevi dünyanın İstanbul'u gibi Özellikle Çin, Tayland, Japon ve Hint restoranı hemen hemen küçük büyük her şehirde mevcut...
Gördüğüm, saydıklarım arasından en sevileni olsa da, Türkler hakiki Hint yemeğini pek sevmiyorlar, aşırı baharatlı olduğu için.
Bir de bizim kendi mutfağımız ve damak zevkimiz var. Hatta doğu, batı ve kuzeyimizin ayrı ayrı var. Amerika'lıların pek yok.
Trafik olayi budur,
https://youtu.be/TCME5F6FdYs
Birde bu var,
https://youtu.be/1QCMReaBz4o
Bu videodaki yorum dikkatimi çekti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
Medeniyet işte,
https://youtu.be/vjJ54ZYXviY
Pistlerde var mı şöyle meşhur Hintli bir motosiklet sporcusu?
Reklamdaki söz geldi aklıma: Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
Abi tam trafik terörü var. vallahi eğer istanbul böyle olsaydı motora elimi sürmezdim. bu adamlara ayna kıran türk motorcularını izletseler ne düşünürler acaba :D
yalnız ilk videonun 04:36. saniyesindeki harekete bastım kahkahayı :D
Ahahaha bunların bir de liveleak'de crash aftermath leri var. Hevesli olan arkadaşların aftermathleri izlemelerini tavsiye ederim. Herkese kazasız belasız sürüşlerr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)