Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aprilia Shiver 900 Aldım..

REKLAM ALANI
    Albertorun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660r+xtz660+honda cy50+monkey z50+mobylet
    Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin. Yakisikliymis

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mustafaat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RST1000 Futura (şu an motosikleti yok)
    Aprilia ülkemizde pek tanınmasa* da çok keyifli, yüksek mühendisliğe sahip ve iyi motosikletler üretiyor. Eski bir Aprilia kullanıcısı olarak sürüş kalitesi ve keyfine kefil olabilirim. Shiver kullanan birisiyle de tanışıp sohbet etme şansım olmuştu, çok memnundu.
    Shiver sürmedim ama sürücüsünün anlattıklarından, Shiver'ın anlamından yola çıkarak, her tür sürüşe keyif katacak bir model olduğunu biliyorum; güle güle kullanın.
    *Benimkinin yanında boydan boya Aprilia yazıyordu. Bir gün kırmızı ışıkta durdum, yanımdaki araç sürücüsü: "Bu Yamaha mı?" diye sormuştu
    Kulübe/derneğe ilk gittiğimde de: "Bu Çin malı mı?" diye soran bir kaç kişi olmuştu.
    "Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Güle güle kullanın,kaza bela arıza uzak dursun inşallah..

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Cok cok daha iyileri sizlerin olsun guzel insanlar..
    Aprilia ve muadili italyanlari almakta tereddut eden dostlar sizlerede hak veriyorum.. Bu benim 4.aprilia, toplamda 13.italyan motorum. Ulkemizde her nekadar alim-satim ve parca konusunda sahibini husrana ugrattigi dusunulsede,ben bunlari pek yasamadim ve dert etmedim. Bana verdigi surus zevkinin yaninda edececigim zarari gormezden geldim. Japon-italyan polemigi olmasi diye fazla budaklamak istemiyorum ama artik birazda bu tarz markalari deneyin derim. Motosiklete bakisinizi tumuyle degistirecektir.

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Hayırlı olsun gerçekten çok tatlı bir seçim olmuş.
    2008 MANA 850 kullanmıştım bir süre, o dönemde o motorda olan teknoloji şuan bile birçok 2020 modelde yok.
    Aprilia ülkemizde değeri fazla bilinmeyen bir marka. (accıkta pahalı

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı okican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız.
    750 sini bilirdik 900 ü olduğunu ilk defa görüyorum.
    Euro 4'e yenik düşmemek ve karakterini bozmamak adına 900cc'ye çıkardılar dorsodura ve shiver'ı. Bence naked sınıfında hala değeri bilinemeyen en iyi motorlardan birisi.

Motosikleti
    Aprilia Caponord 1200 add & Benelli Tnt 249 S
    mükemmel bir tercih olmuş, ben aprilia'yı motosiklet dünyasının en prestijli markası olarak görüyorum. hayırlı olsun motorunuz, güzel günlerde kullanın inşallah. bu arada bende caponord 1200 kullanıcısıyım.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok cok daha iyileri sizlerin olsun guzel insanlar..
    Aprilia ve muadili italyanlari almakta tereddut eden dostlar sizlerede hak veriyorum.. Bu benim 4.aprilia, toplamda 13.italyan motorum. Ulkemizde her nekadar alim-satim ve parca konusunda sahibini husrana ugrattigi dusunulsede,ben bunlari pek yasamadim ve dert etmedim. Bana verdigi surus zevkinin yaninda edececigim zarari gormezden geldim. Japon-italyan polemigi olmasi diye fazla budaklamak istemiyorum ama artik birazda bu tarz markalari deneyin derim. Motosiklete bakisinizi tumuyle degistirecektir.
    Bu arada bilginize Shiverlarda arka süspansiyon ayarı inanılmaz fark yaratıyor gece ile gündüz kadar. Motosiklet eğer daha iyi yol tutsun derseniz sertleştirdiğinizde yarış motoruna yakın dinamiklere kavuşuyor. Sonuçta Tuono ile aynı beyne ve mühendisliğe sahip bir alet

Motorun halinden anlayan bir adam belli oluyor. Motoru zevkine göre, isteklerine göre almak buna denir. Güle güle binin hocam.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Çok güzelmiş, kazasız belasız keyifle zevkle kullanın. 1-2 seneye kalmaz ben de bir İtalyan kısrağına meyledeceğim galiba. (Benim gönlümdeki V85 TT ama bu Shiver da çok güzelmiş yani.)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)