piyasaya yeni giren bir marka. bekleyip göreceğiz bizde
2015'i iple çekiyorum. Bir an önce tanıtım videoları çekilse de görsek. Şu an NC 700 X üretiliyor. Bunun yerine gelecekmiş. Ama bu forumda eminim 5 sene içinde 349 sayfa ve 3.964 tane hakkında yorum girilecektir. Aha buraya da yazıyorum.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
ben hondanın yerinde olsam araba motorunu yarıya kesip koyardım hemde az yakardı.
Naked versiyonu yapılsa keşke
Alip kullanan yok mu yahu
Böyle bilinmedik duyulmadık markalardan uzak durmakta fayda var. :
Aha buraya yazıyorum dünya çapında 100 tane satmaz bu motor
Nalet olsun içimdeki insan sevgisine: Link (tıkla)
Bizim dayı oğlu kullanıyordu, güzel motor ama 300 ile duvara çarptı, tövbe etti motora.
bizde bekliyoruz sabırsızlıkla
750 cc motor bu kesinlikle 100 küsür beygir olur. ne kaçar bu varya
Görünüşe göre selesi biraz sert olur , az yakar diye tahmin ediyorum tabi Türkiye'ye gelmesini beklemek gerek piyasaya girsin o zaman alan arkadaşlar gerekli bilgiyi verir beklemekte fayda var
Kırmızı rengini getirirlerse çok satar, piyasayı sallar, he bide otomatik şanzıman uff...
Depo kapağını göremedim elektrikli sanırım bu
Altin elbiseli ademda incelesi vardi ona bir bakabilirsin. BEn test surusu yaptim bir tik daha gitse daha guzel olacak dedirtiyor.
Motosikletten ziyade araba gibi devirleniyor gibi geldi.yani cok kudurmuyor.
Bu sekilde daba az devir çevirmesiyle daha az yakit ve daha uzun motor omru vadediyor.
Bana agir geldi kilogram olarak. 250cc den sonra gecilebilir bir makina. Dik oturusa sahip.
Ben cok tat alamdim oyle cok kudurmuyor muhlis bir makina. Sehir icinde suruste isinma falan yapmiyormus tracer 700 gibi deniyor. Bu makina ve sari yelekle bi abimi millet polis sanip hep yol veriyordu.��
Malzemesi durusu kaliteli görünüyordu evladiyelik bir tarzi var.
Uzun sure ve problemsiz kullanmak icin ideal gibi geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)