Zamlar artık 10 bin 10 bin geliyor Allah sonumuzu hayır etsin Tenere 700 84700 TL
Tracer 700 75500 TL
R25 38700 TL olmuş hayırlı uğurlu olsun....
Zamlar artık 10 bin 10 bin geliyor Allah sonumuzu hayır etsin Tenere 700 84700 TL
Tracer 700 75500 TL
R25 38700 TL olmuş hayırlı uğurlu olsun....
Hazirani ne bekliyor acaba, gecen yazdim bayiye kapora vereyim ayir diye kabul etmediler 10 lira zam geldi ustune
Alişan abinin morali iyice bozulmuştur artık.
Xmax 34.850 tl
Tam 6 ay önce 28 bine almıştım. Sene sonu 40 lı rakamları görürüz herhalde
Elbet bir gün kavuşacağız #R25
Evet arkadaşlar düşmesini beklerken yükseliyor ayrıca linç yermiyim bilmiyorum fakat 250 lik bi makineye 38 verilir mi bilmiyorum.
Düzenleme: Birde sağda solda çok görüyorum sahip olduğu motorunun fiyatı yükselince sevinen bi güruh var acaba niye seviniyorlar. yani şimdi motorunun fiyatı 3 arttı bu arttığında satıp alacağı motorunda fiyatı 3 artmış olacak anlamıyorum bilmediğim bir şey varsa aydınlatın.
Vay be tracer 700 u gecen sene 2,el 2016 model 39 a almıstım sımdı r25 39 olmus,
Mt 07 2018 kasımda 37 ye almıştım. İyi ki almışım
değerlendi diye seviniyor adam. Çevremde var ayıp olmasın diye soramiyorum. Eski motorumj sattığımda mesela niye ucuza sattin diyprlar. Aga ben bu motorla yol yapmisim motor eskimis artik km si fan yukselmks yani ikinci el kullanilmis bi esyayi satarken nkye kar etmedin diye laf ediyorlar. İnsanları anlamak gerçekten güç. Benim motorumun o donem piyasası da yüksek değildi birde kaza yapmıştım gene ucuza gitmis diyorlar 😀
Bu gidişle otomobillerde olduğu gibi hindistan standartları gelecek, maliyetleri düşürmek için abs led vs çıkarılacak, japonu İtalyanı kapatıp gidecek, piyasa çin ve hintliye kalacak, bunlar olunca sakın kızıp 155 i aramayın, suçu kendinizde arayın
Bu kadar fiyat cektikten sonra bide alan kisiler olur elbet. Bu insanlar aldiktan sonrada utanmadan bide otv gumruk indirim filan yaparlarsa hic sasmam. Genelde taktik belli once bindirim , sonra indirim.
Bide not dusuyim.
Kisin 2003 corsa satan is ark. olur.hiyar arabasina 35 istiyodu. 34verim dedim yok dedi cik dedi bende midem bulandi vazgectim. Simdi bu adam arabasina 47 istiyo. Simdi soyleyecegime kizacaksiniz ama affedin.
Bu hiyar basi secdeden kalkmaz ve muslumanliktan bolca bahseder. Ve dayanadim sordum fiyat niye yukselttin hani muslumanlik hani iman hak diyince. Efendimiz ticaret yapiyodu bende ticaret yapiyom sanane dedi. Bu yobaz ve orumcek zihinle ilerleyenlerle bu ulke kaybettiklerinden cok cebine girenlere bakar. Biz bilincli olsakta mevcut duzen biat edene, sesini cikarmayana her seye heeee diyene calisiyor. O yuzden kizsamda sowsemde degismiyor. En guzeli kafayi takmamak ve mutlu olmak eldekilerle. Saygilar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)