Uçup kaçmalı motosiklet önerisi
Reklamlar
-
Selamlar herkese
Vitesli motosiklet kullanmayı bilmiyorum ama tez vakitte öğreneceğim. Hali hazırda scooter kullanıyorum ama hoplayıp zıplamalı off-road vari ,sağlam ,bisiklet kullanır gibi kaldırımlardan atlayıp zıplayabileceğim,kıvrak, kırılır mı eğrilir mi diye korkmayacağım bir motor arıyorum. Maksimum 250 cc olmalı ama düşükte olur 100-150 ne varsa artık.
Bütçe 25bin lira ama içimden geçen 10-15bin arasına halledebilirsem mutlu olurum.
Marka falan önemli değil fiyat performans ürünlerini severim.
Reklamlar
-
ktm. 250 exc ye bindim. 1000lik motorda bukadar korkmamistim akil isi degil.
-
-
Crf 250' lere bakmalısın.
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
crf250l araştırabilirsin
Bu güzelmişte çok yakıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
EUOGLU adlı üyeden alıntı
ktm. 250 exc ye bindim. 1000lik motorda bukadar korkmamistim akil isi degil.
Nasıl yani hocam ben uçup kaçmalı motor alsam bile ufak heyecanlar yaşamak için alacağım aşırı aksiyona gelemem 😄
-
100km de ortalama 3.5 litre gözüküyor daha az yakan cbf150 filan var
-
Bütçe kısıtlıysa mondial Xtreme max 200i bak. Sıfırı 11.000 tl civarı. Bu devirde 11000 liraya 200cc bedava resmen. Artan parayla da full takım ekipman alırsın.
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
100km de ortalama 3.5 litre gözüküyor daha az yakan cbf150 filan var
Birkaç yerde 4-4.5 litre okudum
-
MSX125 geldi aklıma ama offroada gitmez tabi. WR125X olabilir.
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Bütçe kısıtlıysa mondial Xtreme max 200i bak. Sıfırı 11.000 tl civarı. Bu devirde 11000 liraya 200cc bedava resmen. Artan parayla da full takım ekipman alırsın.
Rks RT250 nasıl o da bu fiyat 250cc
-
Tarif ettiğiniz şey crf250 nin ta kendisi.
-
CRF250L (çok yakmaz, kim dediyse birşey bildiği yokmuş kusura bakmasın)
Mondial X-treme MAX 150 (çok zorlamadıkça ve konfor da aranmıyorsa alternatif)
Yamaha WR125 (her iki seri de hafif ve başlangıç için uygundur)
Yamaha WR250 (her iki seri de alındığında satılmak istenmeyen, sonrasında ancak iki zamanlı motosikletlerin kesebileceği bir alet)
Şahsi önerim CRF250L ve WR250R. İkisinden de memnun kalmamanız çok mümkün değil. Ancak "acaba mı" diyerek başladığınız birşey se ki öyleye benziyor, X-treme ile başlayın.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)