Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KEMİKLİ VİTES GEÇME SORUNU

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Bir sorum olacak arkadaşlar R25 kullanıcısıyım.Motorum şu an 15 bin kmde bütün bakımları herşeyi yapıldı egzantrik zincir gerginliğine kadar hatta bujileri bile değiştirdim.Zincir yağlamasını aksattırmam özenle yaparım ama vites geçişlerinde problem var. Sakin kullanımda bir problem yapmayan vites agresif kullanımda canımı sıkıyor. Yüksek devirde hızlı bir şekilde vites yükseltince sanki debriyaj kavramıyor ve çat çat vites geçişleri oluyor öyle bir oluyor ki alt takımı bırakacakmış gibi vuruyor. Şanzımana zarar verecek diye korkuyorum genelde sakin kullanıyorum ama R25 sonuçta bazen gazı açınca vites atmaya bile korkuyorum sebebi nedir ? Manetleri spor manet ama debriyaj kavramam olması gerektiği gibi gerekli boşluk var. Ekstra olarak eski sahibi vites yayını değiştirtmemiş ondan kaynaklı mıdır ? Servise götürdüğümde 20binde değiştirelim o zamana kadar bir şey olmaz demişti.Aydınlatırsanız sevinirim şanzımanı patlatmayalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MaryJane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 Rr Movistar
    Yağ Olarak Ne Kullanıyorsunuz

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Alıntı MaryJane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ Olarak Ne Kullanıyorsunuz
    Yamaha bayisi Yamalube kullanıyor bakımı orada yapılınca yağı bu marka koydular

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)