. . . . .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
https://youtu.be/CsKOLdgHVew
Belkide ilerleyen zamanlarda gümrük vergisini %30 dan %20 ye indirdik deyip alkış toplarlar
Galiba son bir ay içinde bu konu üçüncü kez açılmış oldu.
İnsanların beklentileri ile gerçekler ne yazık ki zıt yönde
herhalde bindirim demek istedin..
Arkadaşlar iyi okuyun 2 ay önce 89.000 tl ye sıfır egea aldık 2 arkadaş ve alma niyeti olan bir diğer arkadaş ben ötv yi beklicem sizden daha ucuza alıcam falan gibi hayallere girdi.bugün egea nın sıfırı 103 bin oldu şimdi ötv belirsiz ve arkadaş fiyatların çok daha yükseleceğini anlayıp araba bakmaya başladı.yani demem şu ki türkiye şartlarında alan her zaman kazanır malınınfiyatı yükselsede alan kişi kazanmaz sadece parasını enflasyona karşı korumuş olur hemde aldığı mal ona hizmet eder
Seçin seçin, sonra indirirler mi deyin.
Daha dün gece %30 vergi zamı yapıldı parasını olmayan binmesin kafasına donecek bu mevzu 1 2 yıl ıcınde
ya arkadaş hiçmi haber izlemiyorsnuz? hiçmi gazete falan okuma yok ? hiçmi lan dünyada neler oluyor ülkenin hali nedir? ne olacak bizim halimiz meraktamı etmiyorsunuz?? hep instagram tabi normaldir bu soruyu sorman
[QUOTE[/QUOTE]
İndirim mi ? İndirim ne arar la Türkiye de :D Sürekli ek vergi geliyor, indirim ümid ediyor 2017 de 2008 model 132bin km de Ağır hasarlı olarak aldığım full Clio 3 ü (otomatik klima, 4 cam otomatik, yağmur far sensörü var ) 19500 e birazda gönülsüz almıştım. Şİmdi Aracım 228bin de.. değiştireyim şunu dedim. 2008 model 150binde ağır hasar kayıtlı full olmayan clio 3 ( boş modeli )45bin tl :D Vay babanın kemikleri sızlasın ya...
Araca binmesem 50bin tl ye satabilirmişim Şuan 35bin tl ye Kapından gelir alırım diyen var :D
Al sana indirim....
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)