NS 200 NORMAL GIDON BAĞLAMAK İÇİN ADAPTÖR
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Debriyaj halati
Elektrik kablolari
Gaz teli
Tesisatlarin boylarini iyi ayarla,gergin olmasinlar
-
bunun hakkinda bir yazim vardi. resimler cortlamadiysa bir okuyun derim
-
o üst mesnet parçasına normal kelepçeyi delik delerek takabilmen mümkün değil.Alt kısma bakınca uygun olmadığı görülüyor.Çukur kalan kısımları delersen çok zayıf olur.4 tane 8mm delik var onlara göre kelepçe takılır(hazırı var mıdır bilmiyorum) veya aparat yapılır kelepçeler o aparatlara takılabilir
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Debriyaj halati
Elektrik kablolari
Gaz teli
Tesisatlarin boylarini iyi ayarla,gergin olmasinlar
EUOGLU adlı üyeden alıntı
bunun hakkinda bir yazim vardi. resimler cortlamadiysa bir okuyun derim
greyhorse adlı üyeden alıntı
o üst mesnet parçasına normal kelepçeyi delik delerek takabilmen mümkün değil.Alt kısma bakınca uygun olmadığı görülüyor.Çukur kalan kısımları delersen çok zayıf olur.4 tane 8mm delik var onlara göre kelepçe takılır(hazırı var mıdır bilmiyorum) veya aparat yapılır kelepçeler o aparatlara takılabilir
Tesekkurler yanitlar icin. Yazini okudum hocam. Faydalancagim seyleri anlatmissin. Tesekkurler. Keske fotograflari falan hizliresim gibi sitelere yukleseydin patlamislar.
-
pulsar 200 ns türkiye grubuna üye isen Emir Çulhaoğlu ismi ile gönderileri bir arat. bir video ve birkaç fotoğraf paylaşmıştım. totalde 150 170 tl arası birşeye maal etmiştim.
-
https://www.olx.in/item/ktm-handleba...iid-1561790058
o aparat yekpare değil gördüğüm kadarıyla kaynaklı.Benzer birşey yapılabilir.Orijinalini bozmadan istediğin zaman eski haline çevirebilirsin
-
greyhorse adlı üyeden alıntı
teşekkürler, sanayide kolay halledilebilecek bir parçaya benziyor ara aparatı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler