Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motopark Yapımı

REKLAM ALANI

Arkadaşlar Selam,

Biliyorsunuz branda park yerlerinin fiyatı 1000 lira civarı bende kendim yapmak istedim. 20mm*20mm profil demir maliyeti iskeleti için 200 lira tutuyor. Sormak istediğim branda seçimi hiç fikrim yok o konuda bilen anlayan fikir verirse çok sevinirim. Tahmini 400 liraya biteceğini düşünüyorum. Karantina günlerinde uğraş olması benim için iyi bir fırsat olacak.

İskelet
    https://streamable.com/ywhjva

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Branda kumaşları pahalıdır. Montaj elemanları için de bir miktar ayırmanız gerekecek, cıvata ve somunları alacağınız yere göre fiyatta çok ciddi farklar göreceksiniz. Ayrıca bunun boyama ihtiyacı olduğunu, astar ve plastik boya ile tiner ve rulo/fırça gibi basit maliyetleri, branda bezinin iskelete montajındaki uygulama için gerekirse terzi ücretini de hesaplayın.

Yine de hazırından ucuza gelecektir, sonunda istediğiniz sonucu alamazsanız emeğime yazık oldu demeyecekseniz başlayın diyorum. Ve tam katlanır değil de, 3/2 katlanır bir tasarım sizin için hem çok daha verimli, hem de az da olsa ucuz olacaktır. Bunu da bir düşünün
    Siluet... bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)