Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kayar Led Sinyal

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Selamlar öncelikle,
    Motorum CBR250 için kayar led sinyal alacağım fakat bazı arkadaşlar yorumlarda sinyalin kaymadığını normal bir şekilde yanıp söndüğünü belirtmiş. Satıcı da cevap olarak motosiklette bir parçanın eksik olduğunu, o parçayı aldığı zaman sinyalin kayar özelliğinin aktif olacağını belirtmiş.
    Evet aklıma takılan bu parça nedir, ne değildir? Parça gereklimidir? Ona göre bugün siparişini vereceğim.
    Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    Teşekkürler şimdiden.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha mt-25
    sinyal flasoru olabilir. sanirim kayar ledin kesilmemesi icin surekli sinyal ampullerine akim gitmesi gerek

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Orjinal sinyaliniz ampül diye düşünüyorum, alacağınız sinyal kayar LED özellikli ise birde LED flaşör alıyorsunuz işlem tamamdır, bende mt25 e yeni montaj yaptım kayar LED sinyalleri ve bildiğin kayarak sinyal yanıyor.

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    eksik parça direnc.

Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    Röle olabilir mi?

Fr.Sante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Jet X
    Halojen ampül tesisatı olan araçlarda normal flaşör bulur. Kayar led olmasına gerek yok normal led sinyal ampülü bile taksanız yanıp sönme hızı düzgün çalışmayacaktır. Direnç bağlamakla falan uğraşmayın. Motorun üstündeki stock flaşörü söküp yerine led flaşörü takıyorsunuz işlem tamamdır.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Teşekkürler arkadaşlar örnek link atar mısınız acaba rica etsem?

Genelde bu ürünlerin kendi içlerinde devresi olur, direk aküye bağlasanız bile düzgün çalışırlar, öyle düz yanma gibi şeyleri olmaz ama sizinki biraz eski üretim olabilir. Asıl zor olan uygun flaşör bulmak.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    https://www.turkoilmarket.com/Flasor...l,PR-9776.html
    bu işimi görür mü arkadaşlar ?

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eksik olay gerilim.

Kimi direnç demiş kimi flaşör demiş ama kimse her ikisinden biri de olur dememiş

Led flaşör denilen zıkkım daha düşük gerilim ile sinyalin gerekli sürede yanmasını sağlar. Direnç ise flaşör değiştirmeden yapılabilecek işlemdir. Her ikisinde de birbirlerine gerek kalmaz.

Tarafını seç diyesim geldi

Led flaşörleri daha güncel ama flaşör kullanan sistemlerde yine de arıza lambası yakabilir. Benim F800ST'de ne flaşör var ne de sigorta. Yazılım tarafından da halledilebilir ama ben onun yerine orjinal ampullerden 1 tanesini 1 taraf için bağladım yetti. Hızı normal yanıyor. Kayar led sinyalin hatalı yanmasının sebebi süre olarak verilen akımın erken kesilmesidir.
    Kural [ Z ] bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)