Arkadaslar mt09u istanbuldan marmaristeki yazliga getirmek istiyorum. 2 aydir burdayim artik bunaldim , sehirler arasi genelde otobusle tasirdim fakat bu sefer cikamiyorum buradan. Hangi sekilde ne kadar ucrete tasima imkanim var bilgisi olan varmi?
Arkadaslar mt09u istanbuldan marmaristeki yazliga getirmek istiyorum. 2 aydir burdayim artik bunaldim , sehirler arasi genelde otobusle tasirdim fakat bu sefer cikamiyorum buradan. Hangi sekilde ne kadar ucrete tasima imkanim var bilgisi olan varmi?
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Nakliye ambarların dan yardım alabilirsin örn: ege ulaşım diye bilirim Bi çok ambar var dır yardım alabileceğin
0 (535) 436 36 39
Gökhan mototransfer.
Aydın’dan Batuhan’dan aldım numarani dersen yardimci olur. Piyasadaki en uygun fiyatlari veriyor. Acele ettirmezsen daha da uygun fiyatlar verir. Yani özel getirmeue yuksek fiyat verirken, oralara bir sey getirilecekse daha uygun fiyat verir.
http://www.motosos.com.tr
Mehmet abi ile tanışmıştım. Yakın yerlere geleceği için bizim motosikleti de denizliden alıp istanbula teslim etmişti. Fiyat abartı değildi.
Tavsiye olunur.
Daha geçen ay Antalya'dan İstanbul'a 350 lira verdim. Armut sitesi çok işime yaradı genelde teklifler 450-500 arasıydı pazarlık yapın.
Hocam soruna yanıt veremeyeceğim ancak ben de bir şey sormak istiyorum. İstanbul’dan Ayvalık’a götürcem ben de. Motorum 150’lik oraya kadar gitmez otobüsle gideceğim. Nasıl götürüyorlar, ne yapmam lazım fiyat ne? Yardımcı olur musun?
Bugün Ispartadan araba satın aldım. Çoklu çekici ile İstanbula 700 liraya geliyor..
Şehirler arası seyahat yasağı ? Fransız kaldım biraz , yani kargo mantığı ile eşya transferi söz konusu değilmi ?
Yoksa yoksaaa , hadi biriniz seyahat yasağı bitti desin
Seyahat yasağı devam ediyor. Motoru gönderdim kendim dönemedim. 1 ay oldu bayramdan sonra bitecek. Aldığım gün göndermiştim daha 1 saat kullanamadım yasağın kalkmasını bekliyorum bende☹
Seyahat yasağı 3 Nisan'da 15 gün için idi, 18 Nisan'da itibaren 15 gün daha uyzarılmıştı, muhtemelen deprem vergisi gibi sürekli uzatılır.
Herkez başka bir ilden araç almanın zorluklarından bahsediyor , kimi almış getiremiyor, kimi almış götüremiyor kimide yasaklardan dolayı binemiyor.Ama ne hikmetse fiyatlar hiç değişmiyor, hep tavan rakamlar.
İstanbuldan evden alıp marmarise sandıklı şekilde motoru 450 liraya ege ulaşım ile anlaştık fiyat olarak hem uygun hem de bilindik ve güvenilir bi şirket herkese öneririm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)