Gelmiş geçmiş en şık scooter Pulsion
-
Gelmiş geçmiş en şık scooter 2020 Peugeot Pulsion 125RS Türkiye’ye gelir mi? Gelirse fiyatları ne olur sizce? Peugeot motoru tekrardan Türkiye pazarında ayaklandırabilecek bir motor bence.
Reklamlar
-
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
X-Max nedir yahu bunun yanında? En güncel bütün peugeot tasarım dili bu motorda var.Fildişi led,i-cockpit ekran,pençe şeklinde stoplar vs vs. Bunu kıyaslayabileceğim tek scooter piaggio x10 olurki o bile bu kadar güzel değil. X-max diyor şaka gibi
-
-
Gereksiz reklam basligi.
Ortamlarda Yamaha yokmus gibi davranin ama iyi ki Yamaha sahibiyiz. Xmax dururken gereksiz internetim yendi.
-
xmax 125 fransada 5000 euro pulsion ise baz modeli 4200 euro allure ve rs modelleri ise 4700 euro. Xmax Tr fiyatı bugün itibariyle 29bin lira.Bu motor 25-26bin gibi Türkiyeye gelse iyi satar.
-
Selami27 adlı üyeden alıntı
X-Max nedir yahu bunun yanında? En güncel bütün peugeot tasarım dili bu motorda var.Fildişi led,i-cockpit ekran,pençe şeklinde stoplar vs vs. Bunu kıyaslayabileceğim tek scooter piaggio x10 olurki o bile bu kadar güzel değil. X-max diyor şaka gibi
https://www.youtube.com/watch?v=iuw5jqEyLRc
selami, bu konuyu favorilerime ekliyorum, moralim bozulduğunda gülmek için açıcam ehhehe
-
Güzelmiş, hele kırmızısı düşük hızla duvara çarpıp pert ettiğim 206'yı anımsatıyor.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Güzelmiş, hele kırmızısı düşük hızla duvara çarpıp pert ettiğim 206'yı anımsatıyor.
206 lar iyidir yaa.
Silecek kolunu indirdiginde,kendi kendine selektor yapan,elektriksel saglamligi iyi olan baska araba var mi?
Kraldir 206, silindir kapak contasi yakmasi efsanedir.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
206 lar iyidir yaa.
Silecek kolunu indirdiginde,kendi kendine selektor yapan,elektriksel saglamligi iyi olan baska araba var mi?
Kraldir 206, silindir kapak contasi yakmasi efsanedir.
Bizimki de güzeldi, sosyal arabaydı, yakınımda ne kadar usta varsa kanka olmuştum o dönem
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bizimki de güzeldi, sosyal arabaydı, yakınımda ne kadar usta varsa kanka olmuştum o dönem
İlk ciktiginda,hindistanda cekilen reklamda adamin 206 benzettigi araba daha saglamdir bence.
-
En guzel scooter nedir?
En sicak buz gibi bisey mi?
-
Bİldiğimiz PCX'in köşeleri sivriltilmiş hali nasıl dünyanın en şık scooterı oluyor?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
İlk ciktiginda,hindistanda cekilen reklamda adamin 206 benzettigi araba daha saglamdir bence.
O reklama ne zaman denk gelsem gülümserim
https://youtu.be/ecwTnIOAoak
-
-
Reklamdaki hatun güzel diye motor güzel olacak kaidesi çürütüleli bayaa oldu...
Dediğinin aksine oldukça iri ve hantal duruyor...
Nmax bile daha şekilli...
-
Scooter sevmezdim... hala sevmiyorum
-
hasmet adlı üyeden alıntı
En guzel scooter nedir?
En sicak buz gibi bisey mi?
İnce ama scooterlarda gayet güzel şu motor Türkiye’ye gelsin direk alıcam
-
Gelmiş geçmiş en güzel scooter Peugeot da ise o Pulsion değil Django olurdu.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)