Gelmiş geçmiş en şık scooter Pulsion
Reklamlar
-
Salihte iksmaks var,bu konuyu görmesin
Reklamlar
-
-
Yine zevklerin ve renklerin tartışıldığı bir konu
-
en güzel scooter honda spacy alpha dır şehir içinde 2 lt bile yakmıyor
-
mahindra(hisarlar makina) üretse, şık olur
-
hahha. amma güldüm yorumlara. şık scooter niye dalga geçtiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:16 ----------
x10 şekli güzel ama he. canlı gorme şerefine de ulaştım. ama ulan pejo hala gülüom.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bizimki de güzeldi, sosyal arabaydı, yakınımda ne kadar usta varsa kanka olmuştum o dönem
pejoları bende sevemedim. İlk arabam 307 idi. Sanayiye gittiğim zaman Ustam bana yemek bile ısmarlıyordu valla... Şimdi Cilo3 üm var.. ustam beni gördüğün de "Kilo mu almışsın ne olmuş ne zamandır görüşmüyoruz, Çay var içer misin ?" dedi... O değilde ulan meğerse o yemekleride aslında hep ben ısmarlıyormuşum :D az masraf etmedim 307 ye... O zaman clio3 ün doğru seçim olduğu kafama dank etti.
Bu motora gelirsek, Evet yakışıklı ama bi XMAX değil...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
pejoları bende sevemedim. İlk arabam 307 idi. Sanayiye gittiğim zaman Ustam bana yemek bile ısmarlıyordu valla... Şimdi Cilo3 üm var.. ustam beni gördüğün de "Kilo mu almışsın ne olmuş ne zamandır görüşmüyoruz, Çay var içer misin ?" dedi... O değilde ulan meğerse o yemekleride aslında hep ben ısmarlıyormuşum :D az masraf etmedim 307 ye... O zaman clio3 ün doğru seçim olduğu kafama dank etti.
Bu motora gelirsek, Evet yakışıklı ama bi XMAX değil...
206'yı parçalayınca Fransız arabası almaya tövbe ettim ama gittim 10 gün sonra Citroen C3 aldım. C3 çok ekonomik araba çünkü hiç gitmiyor.
-
206'yı parçalayınca Fransız arabası almaya tövbe ettim ama gittim 10 gün sonra Citroen C3 aldım. C3 çok ekonomik araba çünkü hiç gitmiyor.
Ahaha.. büyük konuşmamak lazım demekki, Pejodan sonra bende Citroen C4 aldım... Reno al.. doğru yol reno :D
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Ahaha.. büyük konuşmamak lazım demekki, Pejodan sonra bende Citroen C4 aldım... Reno al.. doğru yol reno :D
Anneannem 85 yaşında ve 1991 model Renault Broadway kullanıyor. Gözü gibi de bakıyor. Genç yaşlarımda araba imkanım yokken çapkınlık ayağına arabasını isterdim. "Oğlum al şu parayı, taksiye bin, arabama dokunma" derdi.
-
Scooter dediğinız Gilera Runner 180sp gibi olur.Bence....
-
fireblade e adlı üyeden alıntı
Scooter dediğinız Gilera Runner 180sp gibi olur.Bence....
Yıllar önce ilk kez motorla Şile yaptığım grupta bir Runner vardı. Sürücüsü de deneyimliydi ama bir scooter bu kadar mı psikopat gider?
-
En şık mı? Çok kişinin beğenmedi çinli scooterlar bile bundan şık.
-
Yıllar önce ilk kez motorla Şile yaptığım grupta bir Runner vardı. Sürücüsü de deneyimliydi ama bir scooter bu kadar mı psikopat gider?
Kesim motoru gibi sesi,klâsik iki zamanlı motorun agresifliği daha ne olsun.Artık üretilmiyor malesef.
-
zevkler renkler göreceli, umarım en kısa sürede kavuşursun.
-
bence en güzel scooter bu
tartışmaya kapalıdır
-
-
Hahahahah "en şık" hahahahahahh
Hocam XMAX'ları henüz piyasadan toplatmadılar.
-
espresso adlı üyeden alıntı
1.0 motorlu toyota yaris varken başka arabaya gitmiyor denmez, ayıp.
Otobanda ceza yeekten kurtaran araba, zar zor 120 yapıyor.
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
En güzel scooter insanın kendine yakşanı giymesidir.
Ceza konusunda ne güzel söyledin. Bu C3 de öyle ya da ben süremiyorum, gitmiyor araba.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)