Bisikletten hallice z125' in fiyatı 44753 tl. Yok yok 1 sn rüyada olmalıyım. Biraz bekliyim illa ki uyanırım.
Ninja 125 ile motosiklet sürmeye başlayan genç bir kardeşiniz olsam kaza yaptığımda onun psikolojisini 40 yaşıma kadar üzerimden atamazdım.
cidden bu markanın türkiye distribütörünü anlamıyorum. ulan 2018 yılında toplam 37 motosiklet sattılar. şimdi yılda en fazla 10 tane motosiklet satmışlardır. hâla zam yapma derdindeler. adam akıllı fiyat politikası uygulasalar şimdi yamaha'dan farkları kalmazdı. neyse. karnı tok heriflerin demek ki.
bmw, ducati, triumph alınır bu fiyatlara la. üstüne de para kalır.
1-Adamlar heavy industry bir kere
2-Benzersiz boya kalitesi ve iscilik
3-Kurbaga yesilinin yasattigi farkliyim hissi
O degilde versys1000se denen bicimsiz motora r1250rs den daha cok fiyat istemesi guldurdu.
1 tane bile satilmasi mucize olur.
z moto denen ahlaksız firma sebebiyle kawasaki yıllar önce öldü, fiyat listesine bile bakmaya değmez. Motorcu düşmanı bir yöneticisi olan bu firmanın tekelinden çıkana kadar da bu iş böyle devam eder.
Bu distribütör yüzünden markaya da uyuz oldum, yurtdışına gitsem Kawasaki son tercihim olur...
Konuya sadece "yuh" demeye geldim.
Bu arada fiyatlara bakmadan yazıyorum cünkü zamsız fiyatları da benim açımdan "yuh" idi.
adamlar motosiklet satmak istemiyorlar anlayın işte. sevmiyorlar yani bu işi. bu distribütörlükte motosiklet satışından gelecek kâr dışında başka bir çıkarları var o da ne belli değil.
bence yakında kawasaki ülkeden gidecek. hatta gidiş trenini harekete geçiren bunlar olacak. ardından da suzuki gider sonra yamaha, honda belki tutunabilir ama diğerleri zor gibi.
Kawasaki Türkiye distribütörü Z-Moto , Habaş Holding'in sahibinin şirketler grubundan ayrı bir firması. Dolayısıyla çok satayım, kar edeyim diye bir kaygıları yok. Hobi amaçlı bu işi yapıyor gibiler, şirket var mı var mantığındalar. Geçenlerde yedek parça alayım dedim, perakende olarak satmadılar, illa yetkili servislerden birinden sipariş geçmemi rica ettiler. Bu nedenle Türkiye'den çekilme gibi durumları olmaz. Şirket sahibi de yaşlı başlı adam ama spor motor sürüyormuş.
baya komedi bir liste.dedikleri gibi motor satılması pekte sorun değil o şirket işletme ile ilgili bir durum.şu listeden param olsa bile tercih edeceğim hiç bir motor olamaz bu fiyatlarda.ducati bmw tercih ederim bunların yanında resmen kelepir kalıyor.parça sıkıntısı zaten artık çok büyük derecede.ducati bmw triumph parçası bulunur bunların bulunmaz.z900e 112bin tl para vericem haaa vay anam vay
Konu: 40 bin tl 'ye başlangıc motoru önerisi
Cevap: az daha koy ninja 125 al kanka
Dostum fiyat listesi demişsin ama bu bildiğin 16'lık boru
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
H2 yerine uçak alınır
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...53761688/detay
300cc lik versys e 72bin mi yazmışlar ben mi yanlış görüyorum!
Cihan listede olan yan taraftaki kazığı az sivriltmişsin az daha sivrilt.
Başlangıç motorum cbr250 idi galiba son motorumda o olacak neyse gidim de bir daha bakım yaptırayım 😁😁
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)