Hadi hayırlı olsun. Vergi zammı ve Yamaha Fiyat Listesi.
Reklamlar
-
Yamaha' nın yeni fiyat listesi buyurun. Ben de 9 martta yeni kasa mt25 almıştım ve çok düşünmüştüm acaba bu parayı 250 cc ye bağlamasam mı diye. Ki ben pazarlıkla 31.500 tl ye almıştım. Neyse sonra yazın zamlanır zaten, hem yatırım olmuş olur, bindiğim de yanıma kâr kalır mantığıyla almıştım. Şu an 36.200 tl oldu. Yazık diyebiliyorum sadece.
Reklamlar
-
Bayiye girip bakmanın vergisi var mı acaba?
-
Aman ne güzel, hani 250 ve altına gelmeyecekti % 10, firmalar iyice çakallığa vurdu bu işi.
-
-
MR.BERK adlı üyeden alıntı
Aman ne güzel, hani 250 ve altına gelmeyecekti % 10, firmalar iyice çakallığa vurdu bu işi.
Hocam olay tam olarak şöyle: cc gözetmeksizin sizin istediğiniz modelin markası ne olursa olsun üretim yeri AB üyesi ülkelerden birindeyse zamlı, eğer başka bir ülkeyse zamsız olacak. Mesela diyelim hondanın pcx' i Fransa' da üretiliyorsa zamlı, ama yine aynı markanın cb250r ı Japonya' da üretiliyorsa zamsız olacak.
-
Hayırlı olsun. Fiyatlar yukarı tırmanır bir kez daha.
-
bundan önce ek vergiden yırtan 2 yamaha vardı.xmax300 tracer700 fransada üreliyiordu.keşke üretime devam etselerdide scooter ve motor seçimimz bu şekilde valla billa olurdu.14 mayısda mt07 aldım 40a şu an 60 bin olmuş.başka bir değişle yarı yarıya zam gelmiş söylencek bir şey yok herkese hayırlı olsun.bu gidişle motor markalarının türkiyeden çekileceğini düşünüyorum servis ve yedek parça hariç.
-
Yok öyle gazlar kaçarım ...
-
MT-07 59.000 lira olmus.
İlk ciktiginda 2014 yılında, 17.500TL civariydi. 3.5kat artmis gibi.
Dolar da 2.2TL civarinda imis, bu durumda normal artmis.
-
s.e.c adlı üyeden alıntı
Hocam olay tam olarak şöyle: cc gözetmeksizin sizin istediğiniz modelin markası ne olursa olsun üretim yeri AB üyesi ülkelerden birindeyse zamlı, eğer başka bir ülkeyse zamsız olacak. Mesela diyelim hondanın pcx' i Fransa' da üretiliyorsa zamlı, ama yine aynı markanın cb250r ı Japonya' da üretiliyorsa zamsız olacak.
Tam tersi değil miydi?
-
Ekstra gümrük uzakdoğuya Avrupaya değil...
-
yurekli_emin adlı üyeden alıntı
Tam tersi değil miydi?
Çok pardon tabii ki tam tersi. Ben karıştırmışım
-
Bizi Alman milleti değil de, Alman hükümeti kıskanıyor sanki.
-
Bende onu diyorum, bunlar avrupa japon hepsine dayamışlar % 10'u.
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır.
-
s.e.c adlı üyeden alıntı
tam tersi hocam
-
coderbiker adlı üyeden alıntı
tam tersi hocam
Aynen hocam. 3 mesaj üstte belirttim yanlışlık olduğunu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler