Hızımı koruyup panik yapmadan depik atmaya saldırıları savuşturmaya çalışıyorum ben genelde 😁😁
Hızımı koruyup panik yapmadan depik atmaya saldırıları savuşturmaya çalışıyorum ben genelde 😁😁
Neyse cekirdek citleyerek okudum hepinizi gulduk eglendik
Bende kendi yontemimi soyleyim ama ozellikle belirtiyorum "bilirkisi,uzman vs degilim sadece tecrube" sonra hemen linc moduna girmeyin
Bir cok hayvanda ise yaramistir hatta bu yontemi arastirabilirsiniz. Hayvanlarla karsi karsiya kaldigimda soguk kanli olmaya calisirim ve kendimi ondan daha buyuk gosterip bende ona bagiririm.
Mesela sagdan yol kenarindan benimle kesisme noktasina dogru kosmaya basladi,yaklastigi anda hiz hizimi kesmem ben ona donup het,höt,host vs diye bagirarak el kaldiririm simdiye kadar hep ise yaradi
Guvenli surusler
2017 yılı, 2. Bursa - Çeşme yolculuğumun ilk günü . Bursa'dan çıkmışım, Balıkesir, Manisa,İzmir , Çeşme ilçe geride kalmış ,
Çiftlikköy meydanına gelmişim, 450 kilometre yolu bitirmişim ,yazlığa 300 metre kalmış. Restoranın kapısının bir metre yanında
2 tane kangalın yüzde doksanı irilikte it fırladılar kalktılar ayağa , har har har dişlerini göstere göstere saldırıyolar. İnbe restoran sahibi onun bunun çocuğu da itlerin arkasından beni seyrediyo. Köpeklere tekme sallıyorum bir , iki , üç derken
ayağım vites çubuğuna bir çarptı ki acısı ta ciğerime işledi. Stop ettim motoru . İndim evodan yere yine tekmeyle kovaladım
köpekleri,kaçtılar . Restoran sahibi müşteri artıklarını köpeklere her zaman ikram ettiği için benimsemişler orayı ,hesapta lokantayı kolluyorlar. Restorancının annesine hürmetlerimi arz ettikten sonra 30 metre ilerideki Enver abimizin kahveye girip
bir çay söyledim kendime. Ayağımı açıp bir baktım ki tam kaval kemiğinin oradan 5 cm x 5 cm boyutunda bir yara. Kimseye evden
kimseye çaktırmadım tabi. Hemen 4 cm çap , 60 cm uzunluk sağlam bir odun ayarladım motorla koruma demirinin arasına. Köpeğe
bir gösteriyorum odunu , anında vın turizm. Aynı odun benimle birlikte 3 senedir yol arkadaşım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
Her zaman işe yarayacağının garantisi yok , Örneğin kangalda sökmeye bilir. Ama beyzbol sopası her zaman en sağlam olanı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------
O gün ayağımda açılan yara , ta 1,5 sene sonra kapandı.
Birgün sabah işe gidiyorum bir grup köpek havlamaya başladı yandan ileride de kırmızı yanıyor bende yavaşlayıp ışıklarda durdum. Köpekler de yanımda durdu anladım ki gitmemi bekliyorlar havlamak için kaskın camını açıp gel oğlum dedim kuyruk sallaya sallaya geldi sevdim biraz sonra yeşil yandı ben gaza bastım onlar da kaldıkları yerden havlamaya devam ettiler panik olmayınca kendi hallerinde havlıyorlar ama bir tanıdığım giderken köpeğe tekme savurmuş bacağından ısırmışlardı. Buna da dikkat etmek lazım.
Oldukça detaylı şekilde anlatılmış eski başlıklar var.
Yazım sırasında kurallara uysaydınız keşke...
Ayağımı açmaya fırsatım olmadı. Saldırma sesini duyunca gazı açtım ama yandan kaptı bıraktı. Kanattığı için doktora gitmek zorunda kaldım.
Bu konuda bende çok muzdaripim,küçük cc motorumla köy yollarında gezmeyi çok seviyorum fakat köpekler rahat bırakmıyor,geri döndüğüm bile oldu,bursalı arkadaşlar bilir uludağ göllere ciktim,göllere 500mt kala köpekler yüzünden geri döndüm.
Köpek kovucu alıp gidona uygun bir yere monte etmek gerekir aslında,kaliteli olanları iş görüyormuş.
köpeklerden neden çok korkuyorsunuz anlamıyorum,çoğunuz da şehirde kullanıyorsunuz ve altınızda yüksek cc makineler var,gazı açsan uzayıp gidecen...
köyde yaşayan bilir köy köpeği daha vahşidir,bölgesini korur yabancıları bölgesinden çıkana kadar kovalar,100cc cupla neredeyse 700 metre kovaladıgını bilirim koca kangalın,paçadan tutsa meftayız....şuan aynı aksiyonu 50cc mobiletle yapıyorum,hatta bilerek kışkırtıyorum kovalasın diye,aksiyonlu oluyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)