Çok mecbur kalmazsanız durmanızı kesinlikle önermiyorum.
Sizin gibi düşünüp davranan yakın bir arkadaşımın bacağını köpek sağlamca bir ısırdı, yaklaşık bir iki sene kadar oluyor. Olayı arkadaşın da anlattıklarıyla pekiştirip mizahvari anlatayım, keyifleneyim
"Köpek" -Aha gene geliyor biri. Hep aynı bangır bangır kulaklarım uğulduyor. Bu benim mekan leeeeyyyn. Hav Hav Hav Auuuuvv Hav Hauv(Pardon, yazarken güldüm de
)
"Eleman" -Gene mi ya, bu sefer durucam bakayım ne yapacak. Olmadı iner severim.
"Köpek" -Havlar kovalardım, korkup kaçarlardı. Niye durdu len bu şimdi.
"Eleman" -Ah canııımmm kimse sevmiyor mu seni, niye havladın bakayım. Ben geçip gidicem şimdi, size de hep tekme atıyorlar di mi canım yaaaa...
"Köpek" -Manyak mı ne, ne diye acayip sesler çıkartıyor ki? Dur şuna haddini bildireyim biraz. Azıcık ucundan, şaka canııımmm. HARRTT
*Sağ bacaktan tam diş dalışı sağlam bir ısırık*
"Eleman" -Hay si..min köpeği. Niye ısırdın ki şimdi tatlı sevimli kuçucuk
(bu kısım çok küfür içerdiğinden site kurallarına uygun şekilde yazılmaya özen gösterilmiştir)
"Köpek" -Nasıl da ısırdım ama he he he. Girme len bir daha mekana. Zuhahaha(Arkadaşım köpek ısırdıktan sonra hayvanın iki adım geri çekilip resmen sırıtarak güldüğüne yemin etti)
"Eleman" -(paçayı iyice sıyırıp) Yuh. Resmen dişlemiş. Şimdi hastahaneye mi gidicez. Offfff.
Ardından 1. vites, hafif gaz debriyaj kontrolle kalkış ve sakin bir sürüş ardından hastahanenin aciline, oradan da diğer acile (kuduz aşıları yokmuş, sevketmişler), sonra da birkaç kez yapılan kuduz aşısı ve eziyeti.
Siz de durup yavaşlayın, belki sizinki de güler