benim hiçbir sorunum yok sayın bajajpulsar2 . ben kimseyi de tanımıyorum burada. benim takıldığım nokta "doğru cevap verilmemiş" yazılması.
doğru cevabı kendisi de verememiş ama burada kesin konuşmuş. ben buna takıldım, takılırım. çünkü ben burada yazılan her yolu denedim ama kazadan kurtulamadım. dolayısıyla doğru yanıt olsaydı ben o kazayı yapmamalıydım. benim söylemek istediğim bu. kimseyle bir alıp veremediğim olamaz, zira ben insanlarla sohbet etmek için burada değilim. hepimiz güvenli sürüş ve en iyi sürüş için buradayız. kimseyi de kırmak gibi bir gayem yok.
çarpıcı olması adına da faydası olacaksa, istemeden kırdığım biri varsa haşmet adlı kullanıcı dahil, özür dilerim.
ancak yine söylüyorum, bu konunun yanıtlarını ben yeterli bulmayanlardanım. sanırım herkes kendi çözümüyle gittiği kadar gidiyor. saygılar.
öte yandan watercolours'un dediği ise aramanın çok kullanıcı dostu olmadığı. buna çok girmemize gerek yok, kendisi haklı. güncel ve doğru olanı bulmak zor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
ne yazık ki hormon meselesi de değil. ben korkmadım. korkmam da.
ama oldu. başka bir değişken var ama kaçırıyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
bu sanırım en gerçeğe yakın yanıt. haklılık payınız çok yüksek. ben mesajınızın sonundaki tuzağa düştüm hem de ilk seferimdi.
bu yüzden de net bir yanıt yok sanırım. yanıt için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
kontrollü gaz olayı da otomatiklerde olmadığından
şansıma otomatik motordaydım.